Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 biraz daha trip yaparsa boynu kopacak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 biraz daha trip yaparsa boynu kopacak Kim trip yapmış ben mi aaa hiç ilgim yoktur benim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 hadi hadi gelemedın dıye triplerdesın denızcım ama güzel bir gündü 1 Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Evett gelir... İşte aynen şöle gelir... KüçüK ellerin anası İlyada,Zeynepp,Radya Hıııııı beni aradığınız zamandı demi hainler.Küstüm size hele o zeyynepp hanım şişerek bana radyayla birlikte olduğunu söylediği zaman çatladım valla :D gıcık işte ne olacak Abla ya sen sankim şişmanlamışşın . :DZaten zeynepp hep şişmandı çikolata yemekten İlyada abla hiç değişmemiş maşallah ama sanki saçlarını kısaltmış en son gördüğümde?? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Abla ya sen sankim şişmanlamışşın . Zaten zeynepp hep şişmandı çikolata yemekten İlyada abla hiç değişmemiş maşallah ama sanki saçlarını kısaltmış en son gördüğümde?? Bence hepsi de gayet iyi gözüküyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 yok yok öyleler Hele şu ikisi varya hep gülüyolar zaten hiç durmuyolar Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Evett gelir... İşte aynen şöle gelir... KüçüK ellerin anası İlyada,Zeynepp,Radya iyide radyacım resimleri kim çekti? garson çocukmu? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 iyide radyacım resimleri kim çekti?garson çocukmu? Turkish-media üyesi olmayan başka bir arkadaşımız çekti suhedacım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Abla ya sen sankim şişmanlamışşın . Sen bana şişman mı dedin şimdi Heyyyyttt karete biliyom demiştim,tutmayın beni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.