Φ emin0703 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2009 ŞANLIURFA-SİVEREK Güher İlköğretim Okulunda öğretmen olarak görev yapmaktayım.. köyümüz küçük ama okulumuz öğrencileri okumak için hevesli.fakat maddi durumları kötü olduğu için ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyorlar.. Hayırsever vatandaşlarımızdan kırtasiye,kılık kıyafet gibi konularda yardım bekliyoruz.. bu konuda elinden geleni yapacak kişiler olduğunu biliyorum..biraz duyarlı olursanız sevinirim.. irtibata geçmek isteyen olursa numaramı bırakıyorum.. özveriniz için şimdiden çok teşekkürler,öğrencilerim adına.. EMİN KARAKAŞ 0542 428 80 00...0505 857 16 20 Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 En kısa zamanda isteğinze cevap gelıcektir Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 3 kolı kitap ve 2 kolı gıyım eşyasını en kısa zamanda size yolyacağım diğer yardımları artık yenı eğtim yılında devam edeceğiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.