Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 YER : BÜYÜKADA eminönü iskelesinde buluşuruz ordan hepberaber büyükadaya...yalnız tarihi hakkında ivedi cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar...31 mayıs veya 14 haziran Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Büyükada güzel olur valla ayrıca ailesini getirmek isteyen dostlar elbette getirebilirler sevgilisi olan sevgilisini, manitasını, kankisini, kuzenini, emmisini Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Büyükada ve 14 Haziran OK Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Bu düşünelim mi demek??? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Bu düşünelim mi demek??? Gelmek mümkün değil demek eee formun en güzel kızı gelmeyince sizde gitmeyin demek Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gelmek mümkün değil demek eee formun en güzel kızı gelmeyince sizde gitmeyin demek Admine söyleriz, sizi forumun özel uçağı ile aldırır artık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Admine söyleriz, sizi forumun özel uçağı ile aldırır artık tabi yoksa gelmem ben Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 YER : BÜYÜKADA eminönü iskelesinde buluşuruz ordan hepberaber büyükadaya...yalnız tarihi hakkında ivedi cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar...31 mayıs veya 14 haziran Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Uçak denizin üzerinde sizi arıyor, el sallarsanız denize inip alacağız Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 bende gelemicem yazilan tarihlerde , katilanlara simdiden iyi eglenceler dilerim Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Hani gelecektin Haziran ortası sevgili Nyx Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Hani gelecektin Haziran ortası sevgili Nyx Temuz'da geliyorum yani bulusmadan tam bir ay sonra Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Temuz'da geliyorum yani bulusmadan tam bir ay sonra Hadi yaa, tüh Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Hadi yaa, tüh hepiniz gidin guzel zaman gecerin resimler cekilin biz gelemeyenlerle paylasin o zaman bizde katilmis gibi oluruz Seth benim yerimede yersin artik Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 hepiniz gidin guzel zaman gecerin resimler cekilin biz gelemeyenlerle paylasin o zaman bizde katilmis gibi oluruz Seth benim yerimede yersin artik Büyükada'da faytona biner senin için resimlerini göndeririz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 Büyükada'da faytona biner senin için resimlerini göndeririz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 YER : BÜYÜKADA eminönü iskelesinde buluşuruz ordan hepberaber büyükadaya...yalnız tarihi hakkında ivedi cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar...31 mayıs veya 14 haziran Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 büyükada/14 haziran güzel bir gün olacak inşallah Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Bendemi katilsam acaba? Admine bi sorayim, patronumdan izin cikartabilirse gelirim. Tabii istemeyen varsa gelmem. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Neden olmasın Ve neden istemeyen olsun? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Neden olmasın Ve neden istemeyen olsun? Gelmeye calisacagim, söyledigim gibi Admin bey bana izin cikartirsa. Neden istemeyen olsun demissiniz, onu ben bilemem, istemeyen olursa umarim onlar sebebini aciklar. Alıntı
Φ bezgin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 eşimi ayarlarsam kafaya alabilirsem ben de gelmek isterim....benim için geçirdiğim kazadan sonra değişiklik olur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 geçmiş olsun sayın bezgin eşinizide alın gelin sayın dünyahepimizin, galiba biraz önyargılı düşünüyorsun, kimsenin böyle birşey düşünmeyeceğine eminim... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 geçmiş olsun sayın bezgin eşinizide alın gelin sayın dünyahepimizin, galiba biraz önyargılı düşünüyorsun, kimsenin böyle birşey düşünmeyeceğine eminim... öyle olmasi cok güzel tabiiki, ama herhangi birisinin istememesi de gayet normal. Ben bundan dolayida kimseye küsmem. Insanoglu cig süt emmistir derler. Herkes sizin gibi düsünmeyebilir demi. Ama olmamasi tabiiki sevindirici. Dolayisiyla ön yargili degilim, sadece olasiliktan bahsettim. Olacak diye bir sart yok tabiiki. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.