Φ BlackPitbull Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Selam arkadaşlar be bu siteye yeni üye oldum lütfen yardımçı olun çalıştığım iş yerine yeni bir bayan eleman alındı işe gireli 1 ay oldu ve çok bakışıyoruz işe girdiği gün benim doğum tarihi mi sordu bende 1 yaş büyük sizce benden hoşlanmış olabilir mi? Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Selam arkadaşlar be bu siteye yeni üye oldum lütfen yardımçı olun çalıştığım iş yerine yeni bir bayan eleman alındı işe gireli 1 ay oldu ve çok bakışıyoruz işe girdiği gün benim doğum tarihi mi sordu bende 1 yaş büyük sizce benden hoşlanmış olabilir mi? Bunu anlamanin en kolay yolu bunu ona sorman lazim .. ve bana gore kendinede sunu sorman lazim acaba sen ondan hoslaniyormusun ?! Saygilar Alıntı
Φ BlackPitbull Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 Bunu anlamanin en kolay yolu bunu ona sorman lazim .. ve bana gore kendinede sunu sorman lazim acaba sen ondan hoslaniyormusun ?!Saygilar Tamam bende ondan hoşlanıyorum ama sormaya biraz utanıyorum şöyle düşünüorum ya sölediğim zaman tapki gösterirse o zaman ne yapmalıyım teşekkürler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 Hep ayın sorunlar Ya kardeşim hoşlanıyorsan ayrı bir mesele seviyorsan ayrı bir mesele aşıksan o daha ayrı bir mesele.Bunların hepsi farklı boyutlardır.Siz daha hoşlanma evresindeyseniz vede tanımıyorsanız daha,beklemenizi ve ayrıntılı bilgiler edinmeye çalışmanızı öneririrm.Sohbet ortamında olduğunuz zaman örneğin meseleyi onunla ilgili öğrenmnek istediğiniz yere doğru çekmeye çalışıın tabi bunu becerebilirseniz Bu şekilde bir yere varamazsızınz.Bu kız sana bakıyorsa oda sana bakıyordur mutlaka bu merak olgusunun tetikçisidir.Bu size kapkaranlık odanın içinde toz tanesi görmeye çalışmak gibi birşey yani size yararı olmaz o sana sen ona bakıyoruz falan fılan.Sorduğunuz sorulardan olumlu cevaplar sayısı fazla ise açılma zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Kontolsuz güç güç değildir... unutmayın... Aşk yolundaki çetin savaşınızda başarılar diliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.