Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Ne alfabesi... Oğlumun birşeyden haberi yok ! Ne verdilerse kucaklamış, ne istedilerse vermiş...
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Aman Karagöz'üm, olur mu ? Okumuş insan kendi alış - veriş, bank, masraf... hesaplarını yapmalı !
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Neyse... Inanamadım, kolay bir hesap sordum. Aaaa, aaaa..........
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Oturttum dizimin dibine.. " iki yüz kırk liradan bir bucuk kilo şeker kac lira eder ? dedim.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Aferin Karagöz' üm, herhalde olur mu, doğru ! Ama oğlum kağıdı kalemi eline aldı da öyle yaptı.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Onlar zor seyler ögreniyor, sen kolay soruyorsun, tabii bilmez !
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Canım haydi öyle diyelim... Sonra da basit bir faiz hesabı sordum. Bu sefer kalemi kağıdı bıraktı.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Bildi ama Karagöz' üm, bu serferde cebinden cıkardığı hesap makinası ile yaptı.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Okumaz olurlar mı ? Hem de Modern Matematik okuyorlar. Oğlum da sınıfın en calışkan talebesi...
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 17 yıl Liseyi bitirince bana gönder kurs vereyim. Karagöz' üm, makina ne kadar iyi olsa onu yine de insan kullanıyor. Haydi eyvallah ! Bu saate kadar yordum seni' de Katıldığın ve sabrın icin çok tesekkür ederim...
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 17 yıl Ben tesekkur ederim haci cavcav buyuk bir zevkti ... Biybiybiy
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.