Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Biyy biyyy Kerata, kendini evinde zannediyor. Huuuu Sey, buz gibi kuyu suyu var. Her tahlili oldu, mazot da karisikmis, kafan iyi calisir
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Kalsın efendim... Zaten boğazımda bir yumruk var ki ne iniyor, ne cıkıyor.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Hay hay.. Haci Cavcav teselli ol, üzülme, kuyu suyu icimis gibi süzülme, dayak yemis gibi köselere büzülme !
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Arkadas degil miyiz, sana yardim ediyorum. Istersen beraber aglayalim, ferahlarsin !
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Hadi canım, öyle sacma şey olur mu ? Benim derdime bir care bulunur mu ?
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Haklısın, söylemedim değil mi ! Biliyorsun oğlum lise son sınıfta okuyor..
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 17 yıl Aklı karışmasın, derslerinden kalmasın diye iş yaptırmıyordum, pazara, alış-verişe göndermiyordum. Dün akşam bakkala, kasaba gönderip bazı şeyler aldırdım. Gelince, ne alıp, ne verdiğini falan sordum. Aaaaaaaa,aaaaaa, aaaaa.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.