Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bir süre önce kendi isteğimle blogımı ziyaretçilere kapattım,kendime özel bir hale getirdim daha doğrusu öyle olduğunu sanıyordum nitekim blog ayarları kısmında blogınızı özel yaparsanız bunu sizden başkası görmez deniliyor..

Blog ana sayfasına ziyaretçi olarak bakıldığındada blog gözükmüyor..

Fakaaatt bugün herkese kapalı blogımda ileti yazdıktan sonra o anda benim haricimde tam 5 ziyaretçininde benimle birlikte görüntüleme yaptığını fark ettim..

Bu nasıl olur,bu nasıl bir özel durumdur?

Yada her istediği yapabilme özelliğine sahip cinlermi var aramızda..

Bir açıklama bekliyorum..

Gönderi tarihi:
  • Admin

Blogunuz özel ama hala internetten veya siteden hit alıyor ve gelenler blogunuzun özel olduğuna dair mesajı alıyorlar yani sizin blogun içindeler hala link olarak ve blogunuzda görünüyorlar ama sadece HATA MESAJI alıyorlar özel veya görüntülemediğine dair..

Burada solda rumuzuna tıklayınca üye profili denilen yere tıklarsan:

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...&blogid=691

buraya gidersin ve o da senin blogun ve o anda o hata mesajının olduğu yerde kim varsa blogunda sayılıyor ama hata mesajı alıyor.

Bir süre sonra Google listelemeden düşürür daha sorna sitedekiler kapalı olduğunu fark eder ve artık tıklamazlar ve sonunda o ziyaretçileri görmezsiniz...

Saygılar

Gönderi tarihi:
Bir açıklama bekliyorum..

:lol:

Blogunuz özel ama hala internetten veya siteden hit alıyor ve gelenler blogunuzun özel olduğuna dair mesajı alıyorlar yani sizin blogun içindeler hala link olarak ve blogunuzda görünüyorlar ama sadece HATA MESAJI alıyorlar özel veya görüntülemediğine dair..

buraya gidersin ve o da senin blogun ve o anda o hata mesajının olduğu yerde kim varsa blogunda sayılıyor ama hata mesajı alıyor.

Saygılar

sayın Admin, iyi ki bir açıklama yapmışsınız yoksa suheda çok pis dalabilir :lol:

Allah korusun foruma bile zarar verebilir :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bir süre sonra Google listelemeden düşürür daha sorna sitedekiler kapalı olduğunu fark eder ve artık tıklamazlar ve sonunda o ziyaretçileri görmezsiniz...

Saygılar

Anladım,teşekkür ederim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.