Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Tanrıkent - Tanrının Şehri Cidade de Deus - City of God (2002) Şehrin arka sokaklarında çete - dikta rejimi - ve rejime karşı direnenler arasında geçen çok kanlı bir film fakat bu kan öyle teknoloji filmlerdeki gibi silahlardan gelmiyor. Öyle güzel bir filimki bir süre sonra ne olacak kaygısına kapılıyorsunuz bu kaygı size oynayanların kişiliklerini analiz etmeye yönlendiriyor. Kuvvetle öneriyorum izleyin seveceksiniz yanlız dehşete hazır olun diyorum. Portekizce olan ve İngilizce alt yazılı bir film... Oyuncular: Matheus Nachtergaele, Alexandre Rodrigues Yönetmen: Katia Lund Busca-Pe (Alexandre Rodrigues) lives in Cidade de Deus (City of God), a housing project reputed to be one of the most dangerous parts of otherwise magical Rio de Janeiro. He's frightened he'll end up like the countless others around him -- troubled, violent or dead. But his saving grace is his photographer's eye, through which the stories of several people who live in this forsaken "city" unfold. ? Starring: Matheus Nachtergaele, Alexandre Rodrigues, More Director: Katia Lund, More Alıntı
Φ PufLand Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Herkesin izlemesi gereken bir film diye düşünüyorum. En sevdiklerimden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.