Φ yasinsadik Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Arkadaşlar ben doğuanadoluda çalışan bir öğretmenim ve buradaki kısıtlı imkanları kullanarak bilgisayar, internet ile ilgili birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Web tasarımı benim için iyi ve faydalı bir uğraş olacağını düşündüm ama bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Bu konuda bana yol gösterecek arkadaşlar arıyorum. Web tasarımına nereden başlamalı, hangi kitapları almalıyım vs. Alıntı
Φ Direnk Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 web programcılığına html ile başlayabilirsin herhangibir kitap almaya şu an gerek yok nette birsürü offline ders var google da html offline dersleri diye aratırsanız birsürü sonuç çıkacaktır başarılar Alıntı
Φ yasinsadik Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Önerinizi değerlendiriyorum. Alıntı
Φ firat Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 merhaba ben fırat. bu foruma yeni üye oldum. Sizin probleminizin çözümü konusunda diğer arkadaşla hemfikirim. Web programlamlamayla uğraşıyorum bende. Benimde çok fazla bir tecrübem olmamasına rağmen sizin sorunuza bir cevap vereyim istedim. Evet ilk önce html ile başlamalısın fakat ikinci ve en önemli basamak olarak şimdiden flash ve benzeri gibi web tasarım programlarını biraz kullanmalısınız. e-mail ve msn: [email protected] istersen buradan irtibata geçip bilgilerimizi paylaşabiliriz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.