Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl gecem yağmurum gelmiş bari ona birşeyler yazayım dedim benim öyle kendisi gibi şiir yazma yeteneğim edebiyatım yok ama olsun yine de seviyorum kendisini bunu söylememe için ille şair olmama gerek yok sanırım
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tabi yok benim güzel ablacım senin yüreğinden dökülen kelimeler yeter
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Genelde arkadaşlar sana gece yağmurum demiş bende geleneği bozmiyim hem hoşumada gitti bu şekilde hitap etmek..Bundan sonra bende gece yağmurum diycem sana Foruma ilk girdiğim gün ilk cevabımı senden almıştım gece yağmurum ve burada söylenenler gibi bende seni çok sevdim..Gerçekten yazdıklarınla kendini açık olarak belli ediyorsun..Çok sıcak,olumlu ve ılımlısın..Ayrıca pozitif bulduklarımdan da birisin.. Hep sevgiyle kalman dileğiyle..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tşk ederim Kriptex Gece Yağmurum diye hitap etmekten hoşlandığına sevindim tabikide sende diğer arkadaşlarım gibi bu şekilde hitap edebilirsin bu beni sevindirir..Ayrıca bende seni çok sevdim Bu arada Nickin bana her defasında Vadiyi ve Polatı hatırlatıyor
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Evet gece yağmurum ordan esinlendim.. Ama Polat hayranı filan değilim kesinlikle..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Evet gece yağmurum ordan esinlendim.. Ama Polat hayranı filan değilim kesinlikle.. ama yagmur ablam cok hayrani hehehe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.