Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Öyle anlar vardır ki;yazmak istersiniz,kaleminiz kırılır,yazamazsınız. Öyle anlar vardır ki;haykırmak istersiniz kendinize dairleri,sesiniz kısılır,susarsınız...o anlardan biri;kitap okuyamayacak kadar yorgunum.Kafamdan geçenleri haykıramayacak kadar suskunum...sadece ezgilere sığınıyorum. İşte bunlardan biri...Nurettin Rençber! Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara dinlemek istiyorsanız,sadece tıklayın Web Siteme Git Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Bende şuan öyle yorgun hissediyorum ki ruhumu alıp kaçırabilecek bir ezgiye sığınıyorum bir yudum kahve eşliğinde ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Mevsimsiz yağan karlar sizi üşütüyorsa... Web Siteme Git Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Vakti geldi ayrılığın, Ne yapsak boş ,Kurtulamaz bu sevda Bu amansız ...Nurettin Reçber'den;severek ayrılan herkese... Web Siteme Git Alıntı
Φ ufkadogru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2011 Bu dünyadan en büyük ders bize Yasak duygular gelmiyor dile İnsanoğlu bu yaşam hep böyle Sevmek ölmekse mutluyum yine... Burak Canözer - Hasret Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.