Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 35 yıldır hayvan besliyorum. Daha yazmadığım pek çok hayvan da besledim, ürettim, merak işte! Ama dün bir papağanım öldü ne yazık ki! Evde papağana serum takma girişimimi görmeliydin. Doktorlukla veterinerlik çok farklı sayılmaz aslında. Hemen hemen ufak farklılıklar, bazı hastalıklar ve ilaç dozları haricinde çoğu şey aynı. En büyük fark bebekler gibi dertlerini anlatamamaları. Bu arada Sevgili forum arkadaşlarım, soru sayısı kısıtlı olduğundan, ancak temel sorulara cevap verebildim. Biraz daha kendimden bahsetmem gerekirse İstanbul'da Beylikdüzünde oturuyorum, 20 yıllık evliyim ve 5 yaşında Zenit adında ve 11 yaşında Merit adında iki oğlum var. Gerçek adım da Ersin. İstanbul 112 Hızır Acil'de doktorluk yapıyorum. İÜ. Cerrahpaşa Tıp Fak., ayrıca İÜ. Astronomi Bölümünde okudum. isteyen arkadaşlar [email protected] msn adresimi ekleyebilirler, elimden gelen herhangi bir konuda zevkle yardımcı olurum. Seyahati çok sevdiğimizden Dünyanın neresinde olursanız olun bir gün görüşeceğimize emin olabilirsiniz. Sevgiler... Papagin icin uzuldum, gecmis olsun . 20 sene evli oldugundanda tebrik ediyorum 5 seneyi gecen herkesi tebrik etmeye basladim ben Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Papagin icin uzuldum, gecmis olsun . 20 sene evli oldugundan da tebrik ediyorum 5 seneyi gecen herkesi tebrik etmeye basladim ben Evlilik zor zenaat, haklısın tebriği kabul ediyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Sevgili Domuzbağı, Hayvanlara olan sevginizi takdir ediyorum.Ben,İstanbul'da iken,sabah uyandığımda açık pencereden salona giren kedinin miyavlaması bile akşama kadar odama beni hapsetmeye yetmişti.Hayvanlardan gerçekten korkarım Sadece kuşları ve kurbağaları severim Çok güzel bir röportaj olmuş,yüreğinize sağlık. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Güzel bir röportaj olmuş bence de...Ama papağanına ben de çok üzüldüm Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Çok yönlü bir insan olduğunu tahmnin edebiliyordum ama bu kadarına ben bile şaşırdım.hayvan sevginiyse takdire şayan buluyorum ki ben her türlü hayvan ve haşerattan ölesiye korkan biri olaraktan.. pozitifsin,iyi bir sırdaşsın kısacası olması gerektiği gibi güzel insansın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Tesekkur ederim, senin roportajin da guzeldi Tabi benim röportajım ortaya çıkana kadar siz birbirinizin röportajlarına güzel diyebilirsiniz Acak; benim röportajım olsaydı tabiki en güzeli benimkisi olurdu ( Ne kadar mütevaziyim yine ) Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Sevgili Domuzbağı, Hayvanlara olan sevginizi takdir ediyorum.Ben,İstanbul'da iken,sabah uyandığımda açık pencereden salona giren kedinin miyavlaması bile akşama kadar odama beni hapsetmeye yetmişti.Hayvanlardan gerçekten korkarım Sadece kuşları ve kurbağaları severim Çok güzel bir röportaj olmuş,yüreğinize sağlık. Bu da bizim Tijey Çok yaramaz Kurbağa mı seversin Mavi bir sürü kurbağa da besledim ben. Gürültüden duramıyorduk Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Güzel bir röportaj olmuş bence de...Ama papağanına ben de çok üzüldüm Evet Kakariki cinsi papağanım ne yazık ki öldü, neyse ki diğer papağanlara bulaşmadı hastalık. Çok naziksin teşekkür ederim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Çok yönlü bir insan olduğunu tahmnin edebiliyordum ama bu kadarına ben bile şaşırdım.hayvan sevginiyse takdire şayan buluyorum ki ben her türlü hayvan ve haşerattan ölesiye korkan biri olaraktan..pozitifsin,iyi bir sırdaşsın kısacası olması gerektiği gibi güzel insansın Teşekkür ederim güzel yorumların için sevgili Suheda! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Tabi benim röportajım ortaya çıkana kadar siz birbirinizin röportajlarına güzel diyebilirsiniz Acak; benim röportajım olsaydı tabiki en güzeli benimkisi olurdu ( Ne kadar mütevaziyim yine ) Ha ha haaa Senin mütevaziliğine tüm forumca hayranız, tabi ki en güzeli senin ki olacak Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 denızkızının mutevazılıgına bayılıyorum ya Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 sahi ne erken evlenmişsin.. hakikaten zor iş evliliği sürdürebilmek.. kutlarım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Ha ha haaa Senin mütevaziliğine tüm forumca hayranız, tabi ki en güzeli senin ki olacak Deniz_kızına hayran olmamak mümkün aaaa B) Çookk mütevaziyim çokkk Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 denızkızının mutevazılıgına bayılıyorum ya Yani bir insana herşey hele hele de mütevazilik bu kadar mı yakışır Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 sahi ne erken evlenmişsin.. hakikaten zor iş evliliği sürdürebilmek.. kutlarım.. Pek kalmadı artık uzun evlilikler, herkes birbirine tahammülsüz. Bir söz var duydun mu bilmem. Evlilik 6 ay sürermiş. Gerisi boşanmaya giden zamanmış Çocuklar evliliğin en önemli kısmını oluşturuyor. Onların sevgisi bambaşka. Gerçi kızdırıyorlar arada ama yine de tatlı şeyler. Dertleri hiç bitmez. Ama sarıldıklarında insanın içi titriyor tabi... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Deniz_kızına hayran olmamak mümkün aaaa B) Çookk mütevaziyim çokkk Bence arada kendini de övmelisin, bu kadar mütevazi olmana da gerek yok canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Bence arada kendini de övmelisin, bu kadar mütevazi olmana da gerek yok canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Kendi mütevaziliğimden senin röportajı unuttum sanma sakın :P Biliyorum çok mütevaziyim, ancak bu nedenle degil işteyim o yüzden akşam okuyacağım. B) Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 haklısın, bi süre sonra evliliğe anlam katan, renklendiren ve çekilebilir kılan çocuklar oluyor.. sanki bilirmişim gibi ama işim nedeniyle ve çevremde olanlarla bu kanıya varmak zor değil... boşanmaya götüren sebepler farklılık gösterebiliyor ama evliliği ayakta tutan genellikle çocuklar oluyor.. .... eminim çocukların da en az senin kadar başarılı, dolu dolu bireyler olacaktır.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Zenit ve Merit Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 röportajı burada ama anladığım kadarıyla artık kendisi yok. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.