Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 bu forumdada herkes beni tarif ediyor yaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 bu forumdada herkes beni tarif ediyor yaa Doğru söze ne denir ablası...HADİ HAYIRLISI Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 sadece bukadarmı biraz ucuz olmadımı senin bağırsakların benim bağırsaklarımdır bundan böyle daha bu nişan için akıllım. villası var yatı var katı var yazlığı var kışlığı var.... var da var.yaaa ne sandın. ama bağırsak konusunda anlaştığımız iyi oldu. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 kışlığı bile var demek bu iş yatar kirlangic ayem sori o dediğin şeyler olsa zaten evlenmeme gerek kalmazdı Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 sende ne ruhsuzmuşun. ferhat dağları deldi. şukadarcık şeyle gözün korktu. hayret bişi. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 demekki ferhat benim kadar akıllı değilmiş Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 bu forumdada herkes beni tarif ediyor yaa seni tarif ediyosamm tanisiriz hem bak ben sana gitarda bol bbol cesaretin varmi aska carpiyor kalbim bir baska calip calip dururumm yaaaaaaaaaa.................. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 ama Gülay gibi ağlamaklı çıkacak sesin sözleri okadar önemli değil şarkının beni etkileyen şeyi o ağlamaklı ses ama hallederiz yaa başlamadan önce bi çarparım seni daha güzel ağlarsın anlaşabiliriz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ablacım bu ne böyle..kızlar beni al beni al diye dökülmüşler ayaklarına kısmetin açılmış Allah arttırsın ne diyeyim...ama normall sen gibi birini bulunca kaçırmak istemediler tabiii Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ablacım bu ne böyle..kızlar beni al beni al diye dökülmüşler ayaklarına kısmetin açılmış Allah arttırsın ne diyeyim...ama normall sen gibi birini bulunca kaçırmak istemediler tabiii ablacım benim kısmetim hep açıkki ama bunlar şaka yapıyor dimi kız zülfiye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Ooooo maaşallah yufka yürekli ,bakıyorum kızlar pervane olmuşlar tabi bilmiyorlar ki senin ne kadar cimri bir erkek olduğunu Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 cimri diyene bak bi bahşiş istedik az daha dayak yiyorduk Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 hiçte bile önce o dedi annemi babamı gönderiyorum diye bende şartlarımı söyledim . yemedi tabi. olay bundan ibaret.. iftira etmeyin Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 evet hakim bey suçlu benim onları ben baştan çıkarttım itiraf ediyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 cimri diyene bak bi bahşiş istedik az daha dayak yiyorduk hem 60 ytl bilet parası istiyo hemde bahşiş istiyo utanmadan 60'ı verdikten sonra uçakla giderim beaaaa hem uçak bile daha ucuz , 9 ytl Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 evet hakim bey suçlu benim onları ben baştan çıkarttım itiraf ediyorum baştan çıkan kim yaw. hayret bişi demek bi kaç kişiyi idare ettin ha. hangisi tutarsa artık dimi? bunu öğrendiğim iyi oldu.cellat topicinde bi öldüreyim senide gör. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yok canım sen bana kıyamazsın avatarıma bak Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 yok canım sen bana kıyamazsın avatarıma bak öyle bi kıyarımkiiii. hiç öyle bakma ben çocuklardan hiç hazzetmem.tamam öldüremem belki ama bi köşye çeker bi pataklarım bi pataklarım öldürmem için yalvarırsın valla. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 valla senin atacağın dayak bana masaj gibi gelir hiçte fena olmaz yani Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 kirlangic birazda sırtıma vursana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 hadi canım , inanmıyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ama Gülay gibi ağlamaklı çıkacak sesin sözleri okadar önemli değil şarkının beni etkileyen şeyi o ağlamaklı ses ama hallederiz yaa başlamadan önce bi çarparım seni daha güzel ağlarsın anlaşabiliriz bak adami haszta etme amaaa sen mi bana carpcan senin karsinda ocuu var haberin yok bee......sen merak etme playback yaparim sen iste yeter Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 kirlangic birazda sırtıma vursana şeytan diyoki tut kulaklarından at 5. kattan aşağı dağılsın beyni. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Taş yürekli senin adına endişeleniyorum ablacım,yardım istermisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.