Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Erkek dediğin TAŞ gibi olmalı (Madein Turkey) e ithaf olur aman boşver işte erkek değil mi......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bu tamamen kişiye özel bi durum kimi yumuşak sever kimi sert...kimi yönetmek ister kimi yönetilmek...kimi güvenmek ister kimi kimide bunu önemsemez... allah herkese istediği gibi layığını versin..ama bence.. erkek dağ gibi dik durmalı, balıkçı koyu gibi güven vermeli, sevmeli ve sevilmeyi bilmeli, espritüel olmalı zaman akmalı, entellektüel olmalı neyi nerde konuşcağını bilmeli, kadını , anayı sevmeli saygı duymalı, yalan söylememeli , çapkınlığında ayarını kaçırmamalı.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 fenerbahceli olmalı kesinlikle katılıyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 fenerbahceli olmalı bencede...... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bencede bütün fenerbahçeliler kız olmalı Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Bence hiç fenerli olmamalı bu arada topic amaçtan saptı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bencede bütün fenerbahçeliler kız olmalı yazık hiç ewlilik olmas o zaman.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 allahım dünyanın %99 bayan olur ne hoş..........taş galpli vay halinize o zaman..... konu neydi......heehh atırladım..erkek dediğin........valla etkili sesi olmalı..konuşunca mest etmeli..... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 aynı beni tarif etmişsin madde bütün kargalar hayrandır sesime Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 nasıl olmalı bilmem ama nasıl olmamalı biliyorum. taş yürekli gibi olmamalı mesela. ya tam cani. öldürür cesedinizi bulanda olmaz valla. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 nasıl olmalı bilmem ama nasıl olmamalı biliyorum. taş yürekli gibi olmamalı mesela. ya tam cani. öldürür cesedinizi bulanda olmaz valla. aşkolsun ne caniliğimi gördün Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 yaaaa tabi tabi. adamın bağırsağını ustalıkla çıkar sonrada boğ. neymiş efendim cani değilmiş.peh peh:-) Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 yaa o fantazi be canilikle ne alakası var adamında hoşuna gider ölümüm kendi bağırsaklarımdan oldu der Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 hey allam ya bide fantazi yapmış. yok ben korktum senden neme lazım. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 gel etme eyleme kqkirlangic he de annemi babamı gönderiyorum istetmeye Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Erkek dediğin özü sözü bir olmalı.. Dağ gibi sağlam durmalı ki yanında güven vermeli. Nazik ve yüzüne bakılır olmalı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Bu ne yaw yok şöyle olsun böyle olsun..bırakın kadınıda erkeğide ne olursa olsun... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 gel etme eyleme kqkirlangic he de annemi babamı gönderiyorum istetmeye 2 metre altın zincir, trabzon burma, bide pırlanta takım (mümkünse tria olsun) isterim ama bunlarla gelirsen düşünürüz. bide bağırsaklarıma zarar vermeyeceğine dair kağıt imzalamalısın. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 aynı beni tarif etmişsin madde bütün kargalar hayrandır sesime hiç sanmıyorum...... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 hoop mahmut abi 2 erkek çek biri biraz yakisikli olucak espiriden cakacak jetonu koseli olmuycak kitap okucak mal olmuycak....biraz kiskancak....baskalarina agir bana seker olucak...yalansiz olucak... ve kendisinin istemeigi seyleri kendisi yapmiycak....ALDATMIYCAK geliyooo.....kız bu ne böyle .ama bulursam söz yollucam... ya ne giciksiniz ya tanit dediniz tanittim ne diyim yani sari sacli mavi gozlumu olsun asil bu siparis olur neyse ozellikler olunca haber verirsin bide fenerbahceli olsun katiliyorum... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ya ne giciksiniz ya tanit dediniz tanittim ne diyim yani sari sacli mavi gozlumu olsun asil bu siparis olur neyse ozellikler olunca haber verirsin bide fenerbahceli olsun katiliyorum... yaw şaka yaptık canım halla halla tamam.inşallah istediğin olur da bulursun Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 2 metre altın zincir, trabzon burma, bide pırlanta takım (mümkünse tria olsun) isterim ama bunlarla gelirsen düşünürüz. bide bağırsaklarıma zarar vermeyeceğine dair kağıt imzalamalısın. sadece bukadarmı biraz ucuz olmadımı senin bağırsakların benim bağırsaklarımdır bundan böyle Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Şöyle basketten anlayan biri olucak, oturup güzel kritik yaparak bir maç izlicen! Ben arkadaş olarak istedim! Bayanlar bu kadar maç izlyen birini istemez Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Valla ben çok isterim.Tüm spor dallarından anlasın olur mu? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.