Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Erkek dediğin TAŞ gibi olmalı (Madein Turkey) e ithaf olur :P

:D

aman boşver işte erkek değil mi.........

• Cevaplar 167
  • Görüntü 38,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bu tamamen kişiye özel bi durum kimi yumuşak sever kimi sert...kimi yönetmek ister kimi yönetilmek...kimi güvenmek ister kimi kimide bunu önemsemez... allah herkese istediği gibi layığını versin..ama bence..

erkek dağ gibi dik durmalı, balıkçı koyu gibi güven vermeli, sevmeli ve sevilmeyi bilmeli, espritüel olmalı zaman akmalı, entellektüel olmalı neyi nerde konuşcağını bilmeli, kadını , anayı sevmeli saygı duymalı, yalan söylememeli , çapkınlığında ayarını kaçırmamalı.... B)

Gönderi tarihi:

Bence hiç fenerli olmamalı :P

bu arada topic amaçtan saptı :P

Gönderi tarihi:

bencede bütün fenerbahçeliler kız olmalı :D

yazık hiç ewlilik olmas o zaman.. :P

Gönderi tarihi:

allahım dünyanın %99 bayan olur ne hoş..........taş galpli vay halinize o zaman..... :lol:

konu neydi......heehh atırladım..erkek dediğin........valla etkili sesi olmalı..konuşunca mest etmeli..... B):D

Gönderi tarihi:

aynı beni tarif etmişsin madde bütün kargalar hayrandır sesime :)

Gönderi tarihi:

nasıl olmalı bilmem ama nasıl olmamalı biliyorum. taş yürekli gibi olmamalı mesela. :)

ya tam cani. öldürür cesedinizi bulanda olmaz valla. :P

Gönderi tarihi:

nasıl olmalı bilmem ama nasıl olmamalı biliyorum. taş yürekli gibi olmamalı mesela. :)

ya tam cani. öldürür cesedinizi bulanda olmaz valla. :P

aşkolsun ne caniliğimi gördün :)

Gönderi tarihi:

yaaaa tabi tabi. adamın bağırsağını ustalıkla çıkar sonrada boğ. neymiş efendim cani değilmiş.peh peh:-)

Gönderi tarihi:

Erkek dediğin özü sözü bir olmalı..

Dağ gibi sağlam durmalı ki yanında güven vermeli.

Nazik ve yüzüne bakılır olmalı :)

Gönderi tarihi:

Bu ne yaw yok şöyle olsun böyle olsun..bırakın kadınıda erkeğide ne olursa olsun... :P

Gönderi tarihi:

gel etme eyleme kqkirlangic he de annemi babamı gönderiyorum istetmeye :)

2 metre altın zincir, trabzon burma, bide pırlanta takım (mümkünse tria olsun) isterim ama -_-

bunlarla gelirsen düşünürüz. :) bide bağırsaklarıma zarar vermeyeceğine dair kağıt imzalamalısın.

Gönderi tarihi:

aynı beni tarif etmişsin madde bütün kargalar hayrandır sesime :)

hiç sanmıyorum...... -_-

Gönderi tarihi:

hoop mahmut abi 2 erkek çek biri biraz yakisikli olucak espiriden cakacak jetonu koseli olmuycak kitap okucak

mal olmuycak....biraz kiskancak....baskalarina agir bana seker olucak...yalansiz olucak...

ve kendisinin istemeigi seyleri kendisi yapmiycak....ALDATMIYCAK

geliyooo.....kız bu ne böyle .ama bulursam söz yollucam... :clover::)

ya ne giciksiniz ya tanit dediniz tanittim ne diyim yani sari sacli mavi gozlumu olsun asil bu siparis olur neyse ozellikler olunca haber verirsin

bide fenerbahceli olsun katiliyorum... :angry:

Gönderi tarihi:

ya ne giciksiniz ya tanit dediniz tanittim ne diyim yani sari sacli mavi gozlumu olsun asil bu siparis olur neyse ozellikler olunca haber verirsin

bide fenerbahceli olsun katiliyorum... :angry:

yaw şaka yaptık canım halla halla tamam.inşallah istediğin olur da bulursun :clover::lol:

Gönderi tarihi:

2 metre altın zincir, trabzon burma, bide pırlanta takım (mümkünse tria olsun) isterim ama -_-

bunlarla gelirsen düşünürüz. :) bide bağırsaklarıma zarar vermeyeceğine dair kağıt imzalamalısın.

sadece bukadarmı biraz ucuz olmadımı :)

senin bağırsakların benim bağırsaklarımdır bundan böyle :D

Gönderi tarihi:

Şöyle basketten anlayan biri olucak, oturup güzel kritik yaparak bir maç izlicen! Ben arkadaş olarak istedim! Bayanlar bu kadar maç izlyen birini istemez :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.