Φ güz yangını Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 kizlar size bir soru; Sizin çıktığınız bir çocuk var ve siz bundan hoşlanıyorsunuz.DAHA sonra sizin aşık olduğunuz çocuk size teklif ediyo ne yaparsınız? NOT:BU arada çıktığınız çocuk sizi çokk seviyo lütfen cevap atın.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 kizlar size bir soru; Sizin çıktığınız bir çocuk var ve siz bundan hoşlanıyorsunuz.DAHA sonra sizin aşık olduğunuz çocuk size teklif ediyo ne yaparsınız? NOT:BU arada çıktığınız çocuk sizi çokk seviyo lütfen cevap atın.... ya şimdi anlamdığım benden hoşlanan teklif ederse mi ne derim.....yoksa çıktığım varken başka hoşlandığım teklif ederse ne yaparım mı......eğer böyleyse tabiki çıktığıum dururken başkasına evet demem....bu çok saygısızlık olur...eğer başkasına aşıksın niye diğer jojuğun duygularıyla oynuyorsun demi ama........valla bu konu beni aşar...ben hiç böyle bir hata yapmadım..birini sewerken kalkıp başkasıyla çıkmadım........sana kolaylık dilerim.....ama seni seweni tercih et derim.... Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Sevdiğin çocuk elini çabuk tutsaydı,başkasıyla çıkıncamı aklına gelmiş teklif etmek. Bence sende onu gerçekten çok fazla seviyor olsaydın başkasıyla bir ilişkiye başlamazdın. Boşver arkadaşım sen seni seven ve yüregini sana sunanla devam et derim. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 soruyu yeni baştan alsak falla anlamadım.... Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 kizlar size bir soru; Sizin çıktığınız bir çocuk var ve siz bundan hoşlanıyorsunuz.DAHA sonra sizin aşık olduğunuz çocuk size teklif ediyo ne yaparsınız? NOT:BU arada çıktığınız çocuk sizi çokk seviyo lütfen cevap atın.... senin şuan çıktığın çocuğun durumuna düştüm ben benimki aşık olduğunu seçti ona gitti ama 2 hafta sürmedi ayrılmışlar ve şimdi daha başka biriyle ilişkisi var şimdi bazen karşılaşıyoruz önümden boynu bükük geçiyor yüzüme bakamıyor ve işin acı yanı kızın adı ....... a çıkmış o benimleyken tertemiz bir kızdı nekadar canım yanıyor bilemezsin senin yerinde olsam diğer erkekleri düşünmem bile ne var sanki birgün onunla birgün bununla çorap değişir gibi sevgili değişilirmi şuan seninle çıkan seni seven çocuğun nesi var o aşık olduğun kişi seni onun kadar sevecekmi sanıyorsun ama yok yok sen kötü bir kızsın çünkü sevmediğin biriyle oynuyorsun şuanda kalbin kötülüklerle dolu ne halin varsa gör diyorum!!! Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 kizlar size bir soru;Sizin çıktığınız bir çocuk var ve siz bundan hoşlanıyorsunuz.DAHA sonra sizin aşık olduğunuz çocuk size teklif ediyo ne yaparsınız? NOT:BU arada çıktığınız çocuk sizi çokk seviyo lütfen cevap atın.... Bir kalpde iki sevda....O çocuk anladıgım kadarıyla seni cok seviyor kaybetme onu emin ol sonradan keske dersin...hem anlamadıgım eger o cocuga asıksan onunla neden cıkıyorsun ya Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 valla ne desem bilmemki ... zati kıslara sormuşsun... ben senin yaşındayken................................ anladın sen oni Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 valla ne desem bilmemki ... zati kıslara sormuşsun... ben senin yaşındayken................................ anladın sen oni BAk bak baaaak.. Sen taze naneyken neler yaptın bakiim tarçın hanıım.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 BAk bak baaaak.. Sen taze naneyken neler yaptın bakiim tarçın hanıım.. ne demek taze nane....?? hep öyle demezlermi........... hiç bişey yapmadım...ben çok uslu kızdım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Taze yani kurutulmamış..Malum artık biz kurutulmuş ürünler reyonunda bulunuyoruz.. Hah! Şimdi tepeleyecek beni.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 ..tepelemek.... ben seni daha nazik ve dikkatli bilirdim taurus.. biraz ayıp olmuyormu sencede Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Ayıp olmuş ki öyle demişsin..Özür dilerim.. Bitirdim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Aradan 1 sene geçmiş problemini çözmüştür herhalde.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Ayıp olmuş ki öyle demişsin..Özür dilerim.. Bitirdim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Aradan 1 sene geçmiş problemini çözmüştür herhalde.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.