Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Bir. (1). Mesela Murat Belge, benden 'o adam' diye söz ediyor. Benim adım Nihat Genç. Yazarlık hayatım boyunca medya desteği almadım. Okuyucunun karşısına reklam bombardımanıyla çıkmadım. Arkadaşlık kulüplerinin, lobilerinin torpiliyle yazar olmadım. Sadece yazarak yazar oldum. Galiba edebiyat ahlakını ciddiye alanlara artık 'o adam' diyorlar. Oysa Orhan Pamuk medya torpiliyle yazar oldu. TV'leri onyıllar boyu kullandı.
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Bir. (1). Mesela Murat Belge, benden 'o adam' diye söz ediyor. Benim adım Nihat Genç. Yazarlık hayatım boyunca medya desteği almadım. Okuyucunun karşısına reklam bombardımanıyla çıkmadım. Arkadaşlık kulüplerinin, lobilerinin torpiliyle yazar olmadım. Sadece yazarak yazar oldum. Galiba edebiyat ahlakını ciddiye alanlara artık 'o adam' diyorlar. Oysa Orhan Pamuk medya torpiliyle yazar oldu. TV'leri onyıllar boyu kullandı. Nihat Genc yukaridaki cikisi ile kendisi icin reklam yaptiginin farkinda degil galiba. Diger taraftan ben kendisini defalarca bir tv'yayininin programinda konusmaci olarak dinledim. Kendisi tv'leri kullanirken normalde baskasi kullanincami reklam oluyor? Nihat Genc'i dinledigimde bazi görüslerine katildigim ve begendigim oldu tabiiki, ama yukaridaki cikisini cok yadirgadim ev reklam yapanlardan sikayetci olurken kendisi de reklam yapmaya calismis, farkinda bile degil galiba.
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Yazar Nihat Genc yukaridaki cikisi ile kendisi icin reklam yaptiginin farkinda degil galiba. Diger taraftan ben kendisini defalarca bir tv'yayininin programinda konusmaci olarak dinledim. Kendisi tv'leri kullanirken normalde baskasi kullanincami reklam oluyor?Nihat Genc'i dinledigimde bazi görüslerine katildigim ve begendigim oldu tabiiki, ama yukaridaki cikisini cok yadirgadim ev reklam yapanlardan sikayetci olurken kendisi de reklam yapmaya calismis, farkinda bile degil galiba. Farkında olmadan adım atmaz bence cok sivri bi yazar bence de ama sizinde yazdığınız gibi tvde yayını vardı şimdi kaldırıldı fikirleri düşüneleri kaleme aldığı yazılara katılmamak elde değil
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Farkında olmadan adım atmaz bence cok sivri bi yazar bence de ama sizinde yazdığınız gibi tvde yayını vardı şimdi kaldırıldı fikirleri düşüneleri kaleme aldığı yazılara katılmamak elde değil saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.