Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 G-20 Zirvesinde toplanma sonucu Londrada gösteri yapan bir grup içerisindeki genç bi kızın pankartıydı bu..ilginç geldi bana, kapitalizm ne kollu budaklı hedefe odaklı bi hadisedir öyle..merakta ettim doğrusu o İngiliz kızı nelere dayanarak-yaşayarak bu pankartı açmıştı.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 O Amerikalı kız gibi eğitim masraflarını karşılayamadığı için sattımı ne yaptı Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Sadece O'nun bekaretini çalıp bıraktıysa yine iyi. Bu memleketin en az %95'ine hergün tecavüz edip duruyor. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 ben iki laf ederdim ama silinecekk... siz anlayın işte... kapitalizm böbrekleride çalıyor.... ama yanii herşeyi de kapitalizmee atmak olmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.