Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Çayımın şekeri Gitarımın teli Yazımın sıcagı Kışımın ocagı Denizimin sesi Melodimin esi Herşeyimsin Sen.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 yapma dokunma kim dokunduysa ona git nerde unuttuysan beni orda kal ezdirmem kendimi sana; Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yasaktı bize sevda yaşamak. Aramızda hep birileri oldu. Aramızda hep sen de oldun Ben yalnız seninle doğdum !!!!!!!! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 değmeyin feryadıma figanıma değmeyin eğer sevda bu demekse, ben vazgeçtim beni sevmeyin... garipliğim kader değil, geçici gülmeyin bu kışta efkarlıyım, bahara Allah kerim hadi yüreğim ha gayret, hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut, bu bir rüyaydı farzet... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yine Ferhat Göçer... aşkların en güzeli... unut dediğin kolaymı sorma sanırım aldandım yıllar sonra yalan ölürüm inanmam buna bulurum dedin benden sonra kaç yıl gerek bana dönmen için kavruldu, kalmadı yandı içim inan bana canım sende özleyeceksin hoşçakal aşkların en güzeli kavuşur her insan günün birinde sarılı verir beline dokunur tenim sana yeniden hangi gün taşınır dönerim bilinmez boş kalacak yüreğim söz verdim sana ölene kadar ayrılmam... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Yani Hakkatten mi gidiyorsun Kısmet bu kadar mı diyorsun Yani bir de görüyorsun Yani Yani anlayamadım ki Yine de sana kızamadım ki Sen böyle istiyorsun Yani Yani hiç acıman yok İştahın ne kadar çok Yaşamak istiyorsun Ben zannetmiştim ki Beraber yaşlanırız İpler bizde değil ki Niye telaşlanırız Hem çok üzgünüm Hem çağırıyor hayat Başka çaremiz mi yok Bizde yeniden başlarız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 sana aşkım minimum , minimum , minimum sana öfkem maksimum, maksimum, maksimum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 kapım kapalı çalma zilimi evde yokuz dedim duymuyomusun :) başka kollarda mesut ol bende bittin görmüyomusun o deli gibi seven bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti senin bozup giitttğiinnn günden beri güzelim psikolojim hızla gelişti................ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 kimbilir şimdi nerdesin hangi yabancı eldesin seni bilmem ben pişmanım dön gel desem dönermisin ? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Başta kolay değildi çekindim çok zor oldu söyleyemedim Sonra unuttum neden yaptığım hataları döndüremedim Kırgın değilim kendim seçtim aslında yalnızlığımı Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Dargın değilim kaldığım uzak diyarların kıyılarında Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Sebepsiz tuttum kendimi senden İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma Sonra yıkıldım neden ben sana dön diyemedim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 gün bizim güneş bizim göğsümüzde ateş bizim el ele olduğumuz o gün gülmek bizim dün bizim yarın bizim yana yana sevmek bizim hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 artık ben vazgeçtim yalnızlığı seçtim herşey bitti anlasana dokunma bana dokunma bana!... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 şimdi senden vazmıgeçmeli masal olup yola devemmı etmeli ben kalpten sorunlu aşka sorun duydummm anladımmm herşeyyy sensinnnn Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 sen bambaşka bir güzelsin bu canıma can verirsin her anımda her günümde beni baştan feth edersin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 deniz ve mehtap sordular seni neredesin..... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 yürüyorum hasretin , acının üstüne sığmıyorum dünyaya, dar geliyor geceler mi uzadı , bu karanlık ne gönlümün bayramları, şenliği söndü seni kimler aldı , kimler öpüyor seni dudağında dilinde , ellerin izi var. deli gözlerin , gelir aklıma gülüşün , öpüşün , iç çekişin gelir seni kimler aldı , kimler öpüyor seni dudağında, dilinde ellerin izi var Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 deli dolu hayat geldi geçti bu aşk bu bahar oldu bitti deme bana nolur sevdiceğim ah hasretinle yanıyorum ... :wub: Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 aynı nakarat hep aynı aynı yarısı bayat aynı nakarat Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 üstüne aşk yazıp ağladım sabahları sonra usul usul izledim olanları bugün ayrılık haberin gelir; bana hiç uğramasın ... iki kalp arasındaki en kısa yolda birbirimize sarılıp yürüyorduk sen kalbimin en sol tarafında merdivenleri tırmanıyorduk.... ..... .... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 akşam üsti serinler da bizum köy dereleri,derenun kenarına sevduğumun evleri,e yaylalar yaylalar otunu yesun mallar,sana sevda olali kız başuma gelen hallar başuma gelen hallar... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 dinle bu şarkım sana dinle..... söyle nasıl sevdiğimi söyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Özlemin alevlenir bazen Dizlerinde uyumak isterim Kaçmak mümkün değil bilirim Yalnızca güzel gözlerinde kaybolmak isterim Dokunamasam da hissederim Uzakta olsan da seni görür gözlerim Seni unutmak için çok geç artık Yüreğine yeniden girebilmek için tüm gayretim... Ahmet Ataman Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 onun arabası var güzelmi güzel şoförüde var özelmi özel ama malesef ruhu yookk onun için hiç mi hiç şansı yokkkkkk Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yalanda olsa mutluyum ya bu bana yetiyor Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 hanimini hüppen dezigi banna rap rap tefeşle kayyüş illede kıtmir rap rap alavere dalavere kim ala da kim vere rap rap köşeleri möşeleri dön baba dönelim rap rap raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap n'aber nitekim gene geldi şapka rap rap ben sana hayran sen cama tırman yok içmeye bir şişe bile ayran nene gerek senin taht-ı revan maaşla gırtlak gırtlak gırtlağa rap rap bir de kitap okuyor bakın şu çatlağa rap rap liberal, miberal malı kap,götür al rap rap eriyor liralar mark al dolar al rap rap bul bir kaşalot toriğini işlet rap rap bir koy üç al üçünüde beşlet rap rap raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap n'aber nitekim gene geldi şapka rap rap üf baba bu ne be fotoğraf makinesi u, a, u, a, u, a lambada markası ben sana hayran sen cama tırman şarkıyı burda yasaklasak da mı saklasak -oh george şarkıyı yoksa yasaklamasak da mı saklasak -oh george Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.