Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 özledim,özledim herkesten uzak yerin özledim,özledim ben sensiz kimsesizim... çaremiz yok hasretiz sevdiğim.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Hoşgeldin hüzün,gülmüyor yüzüm. Hoşgeldin hüzün,gülmez bu yüzüm. Eğer aşk buysa,sevgi buysa İstemiyorum....... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 manda yuva yapmış söğüt dalına amman amman yavrusunu sinek kapmış ........... .............................. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 iki damla yaş iki ayrı can iki deli gönül iki parça can bugün efkar günü gün ayrılık sevdalık bahcesinde günlerim yanık sana doğru tüm denizler sana doğru yıldızlar ayda sen güneşte sen heryerde herşeyde sen... dayan dayan gönlüm dayan dayan gönlüm.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Mazide kalan hatıra gibiŞevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde dua gözümde rüyasın Seni çok istedim hasretim anne Anne, anne, anneciğim Uyandım uykudan aradım seni Sağıma soluma bakındım anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim... ÇOK GÜZEL Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Her akşam aynı hüzün Yol gözler iki gözüm dış kapıda beklerim avcum içinde yüzüm...... sen gelmezsin bir türlü dertlerim türlü türlü nice dertleri çektim bu başka türlü..... yar sevmedim üstüne bilmem bana kastın ne bu hayat senin diye beni üzdüğün niye.... unutamam seni yar bugünün yarını var beraber mutlu geçen günlerimiz var.... sen gelmezsin bi türlü dertlerim türlü türlü nice dertleri çektim bu başka türlü...... Alıntı
Φ yaLınayak Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 bu ara ihtiyacım var sana elLerimi sakın bırakma ! bana huzur veren tek yer senin yanın unutma .. gun varıncaya kadar sabaha sakın hıc bi yere kaLkma fazla bisey istemem sadece DUR burda ... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Ben hep 17 yaşındayım.... Her ayak sesinde ürperirim.... Demir kapının her açılışında göğsümün kafesine sığmaz yüreğim... Her türlüsünü tattım acıların ayrılıkların herşeye biraz alıştım.... Bir seni beklerken kendimi yenemedim.... Şu metrisin önü bir uzun alan bir tek seni sevdim gerisi yalan senin hasretindir hücreme dolan bir tek seni sevdim gerisi yalan.... hücremdeyim hasretinle yanarım senin için hergün ağlarım kanım hep içime akar kanarım beni anlamadın ona yanarım.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Zeynep bu güzellik var mı soyunda Elvan elvan güller biter bağında Arife gününde bayram ayında Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Zeynebe yaptırdım altından tarak Tara zülüflerin bir yana bırak Zeynebe gidemem yollar pek ırak Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Söğüdün yaprağı narindir narin İçerim yanıyor dışarım serin Zeynebi bu hafta ettiler gelin Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Kangaldan aşağı Mamaşın köyü Derindir kuyusu serindir suyu Güzeller içinde Zeynebin huyu Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Sen giderken Sen giderken gözlerimin doldugunu gördün mü Yüregimin paranparça oldugunu gördün mü Sen giderken karanfiller siraliydi siraliydi Içlerinden biri varki benim gibi yaraliydi Sen giderken çiçeklerin soldugunu gördün mü Ellerimin saçlarimi yoldugumu gördün mü Sen giderken karanfiller siraliydi siraliydi Içlerinden biri varki benim gibi yaraliydi Sen giderken baharmiydi, nergizde çicek varmiydi Iki nefes alip vermek ya$amak bukadarmiydi Sen giderken karanfiller siraliydi siraliydi Içlerinden biri varki benim gibi yaraliydi... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Zeynep bu güzellik var mı soyunda Elvan elvan güller biter bağında Arife gününde bayram ayında Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Zeynebe yaptırdım altından tarak Tara zülüflerin bir yana bırak Zeynebe gidemem yollar pek ırak Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Söğüdün yaprağı narindir narin İçerim yanıyor dışarım serin Zeynebi bu hafta ettiler gelin Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Kangaldan aşağı Mamaşın köyü Derindir kuyusu serindir suyu Güzeller içinde Zeynebin huyu Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim Beş köyün içinde şanlı Zeynebim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 sacın yuzune perde yuregım dustu derde ayak ustu duramam senı gordugum yerde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 ve ben seni özledim karşı komşumun sokağa çıkacagı zamanı özledim sanki ayıpmış gibi beni kimselere söylememeni özledim seni özledim o gülen gözlerini özledim kaderimi özledim biten her günün ardından gelecek ölümü özledim yagmurlu bir günde senlen bakışmalarımızı özledim gel hadi zaman geç olmadan şu ölümlü dünyada çokgeç olmadan benlen oldugun günleri özledim geri gelmeyecek biliyorum o günler ,ama seni özledim . sevmeyi özledim ,aşık olmayı özledim AMA GERİ DÖNMEYECEKSİN BİLİYORUM ÇÜNKÜ SEN YOKSUN KAAN .........dan sevgilerlen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 İçimde yeni bir sevda nereye gitsem bilemem Aklım dagınık bulanık açılsam sana derdimi döksem Nasıl bunca yıl sustuğumu içimde söndürdüğüm ateşimi Şimdi okyanuslar yetmez söndürmeye alevini Vursalar beni susamam, öldürseler beni duramam Sen yazıldın yüreğime, istesem de atamam Yanmışım tutuşmuşum, bunca yıl nasıl susmuşum Taş basmışım yüreğime, susamam artık yorgunum.. ( Yeşim hanım naaber ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Sonsuz Gecem gecem sensiz ıssız ve soğuk üşüyorum hasretinden kalbim buruk belki bulmak ümidiyle seni yollarıma soruyorum ağlıyorum bak yine karanlık gecemde sevdiğimi söylemek isterdim sana bin kere gözlerim görmese de seni hayallerime soruyorum sensiz bir gün daha geçti bak kolay değil elbet seni unutmak biran seni içimden atıp susmak ama seni geçen yıllarıma soruyorum ümitlerim azalıyor her geçen gün benziyor her güne bugün kalbim kederli ve üzgün seni sensizliğe soruyorum nerdesin? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Dilimi bağlasalar anmasam hiç adını Gözümü dağlasalar görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar tutmasam ellerini Silemezler gönlümden ne aşkını ne seni Dünyamı karartsalar görmemem için seni Büyüler yaptırsalar sevmemem için seni Gurbete gönderseler kan doldursa içimi Silemezler gönlümden ne aşkını ne seni Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yıldızlar Da Kayar Karanlık gecelerimin yıldızı sensin Hep böyle bekletip Hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin Gelemez misin Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye Gelemez misin Ayrılık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin Herşey seninle Seni son defa görmem belki de Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Sevdanın büyüdüğü en uzun gecede bir yerdeyim Ben uzandığım isteğe çok uzak o yerde kendimleyim O duaların bittiği hasretin delice haykırdığı Ve karanlığın indiği bir yasak gönülle beraberim Bir posta çantasındaki içli bir mektup sayfasındayım Bir şarkı cümlesindeki çağlayan o bilmez nefesteyim Özlemlerle saran kollarda belki yorgun bir nabızdayım Önce kendi sarhoş olup devrilen düşen her kadehteyim Her doğum öncesinde korkuyla beslenen sancılardayım Parça parça bölündüğüm hiçlikte son yalnızlıklardayım İnsanın o çağlar boyu varmaya çalıştığı gerçekte Ve hayatı sevgiyle örmek için yorulmuş sabırdayım Kendimde insanı affettim o en güzel ak sebepteyim Bazen de bir hikayede bir efsanede bazen senleyim Şimşeğin çizgisindeyim fırtına günü öncesindeyim Şairin ezgisinde ağlattığı o yerde İnsanla buluştum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Ayrılık şakası yok bunun Artık yorgunum biliyorsun Aldığım nefesim, yoklugun Verişi yok bunun Biliyorsun.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Seni ilk gördüğümde Tırnaklarını yiyordun Kimbilir nelere sıkılmıştı canın Öyle sıkınltılı yanları var ki yaşamın Haklısın haklısın çok haklısın Yak (ma!) bir sigara kül olsun dertler ucunda Bir an oh diyemezsek Çekilir mi ah bu dünya Ne güzelim diye gerin Ne çirkinim diye yerin İkisi de tanrıyı suçlamaktır Arayan gözlerle hiç bakma etrafına Mutluluk peşinden koşarak yakalanmaz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Aslında kimi zaman karşı koyamadım dayanamadım Ben de senin gibi şeytana uydum Seni aldattım Ne nedamet duydum Ne de uğruna kahroldum Ben de günümü gün ettim Dile kolay sarhoş oldum Yalan..! İstedim ama yapamadım Üstüne gül koklayamadım Denedim Ama olmadı Kimseleri yerine koyamadım Sen baskasin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilenen Her fırsatta hor görülüp belki gülüp alay edilen Bir dilenciyim geleceğini bilmeyen Senden ne para ne pul nede acımanı bekleyen Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu Beklemek zormuş Sabretmek çok zor Bekletilmek çok zor Ömrümün her köşesinde seni bekliyorum Aşk olmasaydı böylesine yanmazdım Senden bir melek yaratıp secde edip kalmazdım Ben ne dilenci Ne de bir gurursuzum Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu.......... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 D eniz kenarında gün batımını seyretmektir seni sevmek, İ nanmaktır aşka uğruna ölümü göze almaktır L al olup konuşamamaktır seni sevmek E lini tutarken yüzüne bakarken titremektir K aybolmaktır seni sevmek ve her şeyden vazgeçmektir... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ben seni sevdugimi da Dunyalara bildirdum Endurdun kaslaruni Babani mi eldurdum En dereye,dereye da Al derden taslari Gecti bizden sevdaluk Al cebumdan saclari Yaz geldi bahar geldi oy Acti yesil yapraklar Ben sana doyamadum Doysun kara topraklar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.