Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Ah o yazlık sinemalar Kapı önü akşamları Saksıda son sardunyalar Avluda el yazmaları Ah ne kahraman, ne cesur Ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle Nasıl kucaklardık Hem utangaç hem hevesli Mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi Bir söyler bin gülerdik O pürtelaş piyasalar İlk sevda ilk gözyaşları Yolları gurbete bağlar Hep o gönül şarkıları Ah kaldırımlar biliyor Bir devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü İlk yazdan şendik Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Hayatın hızıyla yaşadık o aşkı Her şey bir anda başladı Yaşandı Ve bitti... Yan yana gidip de bir süre Ayrı yönlerde uzaklaşan İki tren gibi... ama kafa kafaya tokuşmakta vardı.. kırmadın dümenini bana dogu..... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Bir dinsede içimdeki fırtınalar kendime gelsem karşılık beklemeden birşeyler yapsa herkes ama yok olmuyor neden? hep karşılık bekler insanlar karşılıksız hiçbirşey yok mu ? bu dünyada ..................!!!!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Dalıverdim düşünceye Okyanusda yüzer gibi Koşu verdim her köşeye Bulutlarda gezer gibi Bomboş geldi dünya bana Herşey yalan anlayana Ağlıyorum yana yana Acılarda gezer gibi Herşey yalan var mı beni bir anlayan Herşey yalan bu dünyada var mı kalan..... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yarınlar yok gibi güneş hiç doğmayacak.... O gitti ah gitti bir daha hiç dönmeyecek... Ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz... Al onu getir geri bir daha vermeyeyim..... Al onu ver bana geri... Son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim.. Ah son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim.. Ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz.. Al onu getir geri bir daha vermeyeyim.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 içime ediyim içimdeki nakarat beni bunaltıyo kulağıma gelen Un ange frappe à ma porte, est-ce que je le laisse entrer ? Ce n'est pas toujours ma faute si les choses sont cassées ; Le diable frappe à ma porte, il demande à me parler Il y a en moi toujours l'autre, attiré par le danger… st pier Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Bir adam usulca bir uçuruma, "Sevi için" deyip atıyordu gül... Ve bir kız kanatıp hüznü boyuna, Hepten sevgisizlere satıyordu gül... Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Affet ne olur bu saf deli yüreğimi Ağla, ağla ki sula kurak bedenimi Olmadım ki senden başkasıyla asla Kastın mı var söyle bu cana Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 BULUTLARA YÜKLEDİM ÖZLEMİMİ ,ŞİMŞEKLERE ÇAKTIRDIM SEVGİMİ , YAĞMURLAR YAĞDIRDIM GÖZ YAŞLARIMDA , KÜÇÜK MELEKLER GÖNDERDİM SENİ ÖPMEYE GELDİLERMİ ? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Bir kirik genclik hikayesi Yok mudur sevdanin caresi Hasretin kizil haresi Cileli basima gelip tac oldu Ahh yine o gurbet bestesi.. Gulun minesi soldu,soldu.. Yarali kusum,hazan gunesim Guz ayazinda kor atesim Bir sozun ucur,gogum gun acsin Yad eller aldi bizi Haberini sal kara bahtlim Beni yanina al yarasi saklim Uzerime hatiran yagiyor Bu yokluk yakti bizi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Arasıra bu tarafa bakıversen Hani bir de beni farkedebilsen Neler olur bak yolunu bilirsen Bir bakışın yeter Bir gülüşün beter Ah bir de yanıma geliversen Elini atıp beni alıversen Neler olur bak dozunu bilirsen Bir dokunuş yeter Bir öpücük beter Aynada kendini görmelisin Ah sen cinayet sebebisin Neden tevazu gösteresin Ah sen ihanet sebebisin Ah sen cinayet sebebisin...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yorgunum özlemekten hayalini Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Bir de ben ağlarken gittiğini.. Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an dokunamam sana Harcanırım ugruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 bahçada yeşil çınar boyun boyuma uyar ben seni gizli sevdim bilmedim alem duyar.. bahçalarda gül varı var git ellerin yari sen bana yar olmazsın yüzüme gülme bari..... Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 BABA BABA EVİMİZİN DİREĞİ ALTIN GİBİ YÜREĞİ EŞEK GİBİ ÇALIŞIR SANKİ SAĞIM İNEĞİ ONA BİZ BABA DERİZ O GETİRİR BİZ YERİZ BULAMAYIZ DÜNYADA ONUN GİBİ BİR KERİZ VARLIK YOKLUK BİLMEYİZ SIRAMIZI VERMEYİZ SİPARİŞLER GELMEZSE BABAMIZI SEVMEYİZ HASTA OLDUM DİYEMEZ BİZ DOYMADAN YİYEMEZ NE MANKAFA VARLIKTIR YENİ BİRŞEY GİYEMEZ ETRAFINI SARARIZ KÖPEK GİBİ DALARIZ DEDİKLERİMİZ OLMAZSA ANAMIZI SALARIZ BU DEVRİ ALEM DÖNÜYOR MERAK ETME OĞLUM SIRA SANA GELİYOR Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Hatam belki kalbi oyuncak sanmam Aşkta salıncak gibi sallanmam O kadar cahilimki hayalini bile kurmam İmkansız sevginin sevgilim.. Bugün bana aşk nedir diye sorsan Tek anlamı geceler boyu ağlamam Üstüm başım sevda içinde Yakalandım bitap biçimde Ellerimde kadife kelepçeee... Vedaaaa değilmi bu Yolun sonu uçurumlar Kolay değilki bu dolunca gözlere yaşlar Zaman gelince nafile dersin bir küçük ELVEDA Keremcem AŞK OYUNU Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Seni pamuklara sarmalar sararim Ne bedel isterim,ne hesap sorarim Ne sitemle guzel kalbini yorarim Sakin ha tatli dillerini.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Bir Fırtınadır uyandım derin uykumdan.. Yağmur yağiyor bardaktan boşalırcasına.. Yeryüüzüne.. Ağaçlar secde eediyor adeta.. Damlalar düşüyor Topraga her rükuda.. Toprak buram buram VATAN kokuyor.. Tıpkı Annem gibi kokuyor... Sızlıyor burnum hüzünden.. Kuru Kirpiklerim ıslanıyor.. Düşündükçe.. Topragın altında yatan şehitleri.. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 gittiğinde ruhum sanki kuş olup uçtu nerde olsan seni buldu yanında oldu hiç benzemiyor başka acı senin yokluğuna ne savaşlar başka aşklar giden dostlar.... sor yağmura sor rüzgara ne soğuklar ne ayaz kışlar yalnızlığıda gördüm bir tek hasretinle baş demedim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 ne olur bir söz söyle, yüzüme bakma böyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle hiç sevmedim de kırılmadım de sensizde hayatı yaşarım de hiç ağlamam de şaşırmadım de seni şimdiden bile unuttum de.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen ben bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde degil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Çok istedim unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini kokunu yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi unutmadım Oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat bırak bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen ben bırak Seviyorum kahretsin Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 "SENİN HASRETİNDİR HÜCREME DOLAN.... BİR TEK SENİ SEVDİM.....GERİSİ YALAN..." Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Dünyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutlulu?a layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Düş Sokağı Sakinleri - Düşlerin Büyüsü "Geçmişi onu çirkinleştirdi hep Ve bu dünyadan alıp götürdü..." Ayrılıklar beni büyütür Yanılgılar aşkı gördürür Düne ait olan hoş paragraflar Artık... seni hep öldürür Düne ait olan hoş paragraflar Artık... beni hep güldürür Yolların hep vardır sonu Aşıkların başkadır yolu Bugüne gelen hoş şarkılar Artık... senden alır onu Bugüne gelen hoş şarkılar Artık... benden götürür onu Boşa geçen hayat gelir mi sandın Gece oldu bak yine aldandın Herşey geçer demiştim yalnız hayat kalır Düşlerin büyüsü de bir gün dağılır Belki değildi mutlak hayatı paylaşırdık Birdenbire girmeseydi ayrılıklar aramıza... Herşey geçer demiştim yalnız hayat kalır Düşlerin büyüsü de bir gün dağılır Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Ya gözlerin aklımda Yada aklım adında Ya hayalin karşımda Ya Sesin kulagımda Ya ben çıldırıyorum Yada çok seviyorum Ya sevmek çok güzel Yada sevilen çok özel.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.