Φ sirvana Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yaln›zca bir kuruntuydun, içime ilk düştügünde vakitsiz bir anda … Bilmedigim bir neden beni alıp götürdügünde o yerlere Keder ve budalal›ktan başka yaşam›n bir anlam› varm›yd› Arad›g›m aşk› bulduysam, sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yan›m›z noksandır neylersin … Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen de¤ilmisin Geriye kalan yaln›zca tan›madıgım bu tendir Aradıgım aşkı bulduysam, sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Cigaramı sardım karşı sahile Yaktım ucunda acıları Ağları attım anılar doldu Ağlar hasretimin kıyıları Yareme tuz diye yakamoz bastım Tek şahidim aydı aman aman Bir elimde defne bir elimde sevdan Kalbim Ege'de kaldı Kadehimi vurdum karşı yakaya Efeler kalktı şerefe Sevgimi attım dostlar tuttu Bir ağıt yaktık kadere Aman efendim ayrılık ölümden beter Canım efendim yeter bu hasretlik yeter Aman efendim bana bir merhaba gönder Canım efendim, canım efendim Cigaramı sardım karşı sahile Yaktım ucunda acıları Ağları attım anılar doldu Ağlar hasretimin kıyıları Yareme tuz diye yakamoz bastım Tek şahidim aydı aman aman Bir elimde defne bir elimde sevdan Kalbim Ege'de kaldı Aman efendim ayrılık ölümden beter Canım efendim yeter bu hasretlik yeter Aman efendim bana bir merhaba gönder Canım efendim, canım efendim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 sürüler içinde sürmeli koyun şafaklar atıyor sarhoşum duyun,son kadehte yaptın bana bir oyun,ne yandasın sürmeli palazım ne yanda... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Daldan düşen bir yaprak gibi savrulmuşum,dört bir yana beni tutan senin yüreğin ama zamanla kaybolmuş yüreğindeki yerim unuttuğun yaprak savrulurken ordan oraya hiç unutmadıki sendeki yerini offf bugün efkarlımıyım nerden aklıma estiki bu şimdi herhalde muhabbetten çıktı oradan esti galiba Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 aramızda engeller var sıralı,laf anlamaz gönlüm kara sevdalı, eksilmez ezelde bahtım karalı,ayırdılar beni senden nedensiz,günler geçmez yaşayamamki sensiz, seni sevmek yasak olsa süresiz,sensiz taşıdığım bu can değersiz,sensin benim kaderim,sensin derdim kederim, başım alır giderim diyar diyar, eller ne derse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin.... Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz Sezen aksu: masum degilir... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 sana kahve yaparım hergun evde kalırım sana sarma sararım vvv.bomba bomba [ancak anladım) yaw aslında ınsanı eğlendırıyor bu şarkı ya,ne öle depresyona sokacak şarkılara ne gerek.işte insanı güldüren bi şarkı haydaaa hoppaaa oynuyom ben haydennn sizdeee Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 bozuyorum aşk yeminimi bundan sonra seninle aşığım hayranım her bir zerrene bakmaya kıyamadım birkez yüzüne nazar değmesin eğilsin alem dizineee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 çare aramadım zannetme,çıkmaz yolları zorladım,gitdim olmadı ,kaldım olmadı, bitti diyorsam laf değil ,bir anlık öfke zannetme, çoktan harcadım sabrımı, kaçtım olmadı ,sustum olmadı, bitti diyorsam laf değil ,artık bu son veda üzgünüm, nefret etme benden üzgünüm ,istermiydim hoşçakal demek, elim kolum bağlı üzgünüm, baştan yanlış yaptık üzgünüm, seninle olmazdı üzgünüm, azmı savaş verdim kendimle ,engellere yenildim üzgünüm........ Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 her tarafa smiley koymaktan başka bişey bilmezmisin sen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kimbilir kimler var kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım o eski günlerde Ne yaptımsa seni seni unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım Bu aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım..... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Evanescence-Call Me When You're Sober Don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. You want me, Come find me. Make up your mind. Should I let you fall? Lose it all? So maybe you can remember yourself. Can't keep believing, We're only deceiving ourselves . And I'm sick of the lie, And you're too late. Don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. You want me, Come find me. Make up your mind. Couldn't take the blame. Sick with shame. Must be exhausting to lose your own game. Selfishly hated, No wonder you're jaded. You can't play the victim this time, And you're too late. Don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. You want me, Come find me. Make up your mind. You never call me when you're sober. You only want it cause it's over, It's over. How could I have burned paradise? How could I - you were never mine. So don't cry to me. If you loved me, You would be here with me. Don't lie to me, Just get your things. I've made up your mind. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Attın gurbete ele küsmüşsün kader Söyle derdini nedir bileyim Sevenlere söyle, yaptığın olur mu? Bırak gözyaşımı sileyim kader Merhamete gel de güleyim biraz Gözümün yaşını biraz sileyim Yüce haktan sevdiğimi dileyim Bırakmam peşini, belayım kader Gözlerim doluyor halim yaman Sılamdan uzağım kavuşamam Ağrı’nın başı her zaman duman Bırak ben de güleyim kader Biliyorum elindedir kullar Boşuna çalmıyor sazlar Geldi bak geçiyor sımsıcak yazlar İzin ver de anamı, babamı son bir defa Göreyim kader Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 gidince anlıyorum,herşeyini özlüyorum öpünce anlıyorum,ben seninle yaşıyorum birdenbire hayatının tümü oldun gecelerine gün gibi doğdun gidersen birgün biri kırılır çok... :clover: Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ben de ayrı düştüm sevdiklerimden ok yedim zamane yezitlerinden dileğim var kerbelanın çölünden beni mahrum etme dost ellerinden şah yollarındannnn Alıntı
Φ shırek Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 her tarafa smiley koymaktan başka bişey bilmezmisin sen evet bilmiyorum sana sormam lazım ne koymam lazım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 uykusuz gecelerin her sabahında açtığım her odamın kapısında döndüğüm her köşe başında seni arıyor gözlerim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Bayram diye mi boyle herkes.. Bayram gelmis neyime Anam anam garibem.. Kan damlar yuregime Anam anam,garibem.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Acı bir hıçkırık senden bana geriye kalan İçimde bir sevgi seli,içimde yıkılmadık yer bırakmayan Göz yaşlarıyla ıslanmış ıslak bir mendil Sen gidince bana hatıra kalan Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 seni düşünürüm ....gecemi aydınlatan gözlerini birde Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Şiirin devamı varda yazmadım uzun diye sende güzel bir son eklemişsin teşekkürler Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Şiirin devamı varda yazmadım uzun diye sende güzel bir son eklemişsin teşekkürler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yağmurlar rüzgarlar Benim göz yaşlarım senin nefesindir Bir toz gibi savrulsam önünde Akıp gitsem göz yaşlarımın selinde Rahmetindir.... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Alev Alev yandığım doğru Küllerimden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim Sendeyim... Al beni ne yaparsan yap Al beni ne yaparsan yap Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.