Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 kar tanesi gibi nazli kus kanadi gibi kirik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik kalbimi gomdum topraga hilamurlar agladi nasil bir vedadir bu yar goz yasin gozumden damladi dillerim lal dokunmadi aski benden sakinmayin basimi bana eydirdi bu yarayi bana kanatmayin el yastigi yaban gelmezmi icin benim kadar üzülmezmi her dunyada ahim pesinde askin bana hesap vermezmi Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 SEVDA TÜRKÜSÜ Bu dağların sevda türküsüsün sen Denizlerin mavisi Bulutların beyazısın Yaşamak bir su gibi berrak yüzünün aydınlığında Ben sonbaharın yanık türküsüyüm Sarıya çalar rengim Rüzgârlar estikçe savurur yapraklarımı Ayaklar altına Ben seni ozanca sevdim türkü bakışlım Sular gibi temiz Bir rüzgar gibi hilesiz Mehtabın güzelliği yıldızların ışıltısısın sen Sen karlı dağlarda rüzgârların soluğu Güneşin dostluğusun Umut aşk ve bir bitmez kâbussun Benim hayatımda Acılarla da dolu olsa yaşamı sevdim ben Delicesine sevdim Dağları kuşları ormanı denizleri umudu Sevinci sevdim güneşi çocukları En çokta seni sevdim Kar türküleri kederlidir gülüm Kar türküleri acıdır Gidersen kar yağar benim yüreğime Bir gülü büyütmek kadar zor ve güzel Seni düşlemek dağların ötesinde Seni dalgı bir çiçek gibi Göğsümün üstünde taşıdım hep. Ama sen ne yaptın Bu sevdayı alıp gittin benden Bir haber bile vermeden onursuzca İçimdeki baharı öldürüp gittin Söyle şimdi mutlumusun Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 leyladan geçme faslındayım mevlayı bulma yollarında majörler tükendi minörlere yolculuk buselik makamına.... aşk için söylenen her söze kandım pervane misali ateşe yandım... gördüğüm her dilber ateştir bana mecazi aşka inandım güneşli havalarda... buselik makamına... mfö... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Yapraklar sonbahar günü hep açmak ister İnsan sevince gözü görmüyor Tanrım Neden her güzel şeyin sonu hüsranla biter Gözlerim ondan başka görmüyor Tanrım Onu alma yanımdan onsuz olmuyor Tanrım Serdar Ortaç Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Zifiri karanlığımın en güzel aydınlığı Işığınla sarhoş oldu bu yürek Bir gün olur da paylaşırsın diye Ölene dek yanıyor bu ateş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 içime doluyor sonsuz bir hüzün nedendir bilemem gece olunca,aklıma geliyor o güzel yüzün bir garip olurum gece olunca... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Yine aylardan kasım Sanki sende kaldı bir yarım Her nefesim her anım Sanadır canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Beni hiç anlamayacaksın Nedir bu halin diye sormayacaksın Kalbimin dili olsa da anlatsa sana Daha çayını içerken beni unutacaksın... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 aç kardelen aç.... göğün olayım.... dağın olayım.... suyun olayım..... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 ahmed arif hasretinden prangalar eskitmiş beni böyle eskitense prangalı hasretim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 çok duygulandım şimdi oturup ağlarım bak Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 o zaman hemen canlandıralım önce koştumm koştum biraz biraz da ip atladım sonra da bi türkü tutturdum da birazcık rahatladım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 aman doktor canım kuzum doktor derdime bir çare çaresiz dertlere düştüm doktor bana bir çare candan erçetin Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 kolu kanadı kırık kuşlar gibiyiz ayrıı diyarlarda bize saadet nasip şimdi uçuk rüyalarda rengin >>aldatıldık Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 nasil bir vedadir bu yar goz yasin gozumden damladi Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 uyu delalım uyu sevdiğim zaman çok kötüü vay ben öleyim Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 kendime benzettim yanışlarını yönsüz yolsuz kanat çırpışlarını eğilmeden güneşe özgür kalışlarını bir mevsimlik hayat buluşlarını... sertab erener... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git Git acılarla.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 yar istanbullarda zevkine dalmış unut diye haber salmış ben nasıl yanmayam dağlar ben nasıl yanmayam.....daaağğğğğlaaaaarrrr Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 başına bir hal gelirse canım dağlara gel dağlara .......................... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 zamansız geldin biraz ben de tam ağlıyordum elimde bavulum burdan çekip gidiyordum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Hep seni konuşurum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 wayy inter abim..ilk kez türkçe yazdı.......... valla mustafa özarslanın horosan parçası var içimdeki nakarat ona ait....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.