Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Istanbullu değilim ama ıstanbul şiir ve şarkılarını çok severim hay ağzına sağlık leyla.. Istanbuldan ziyade Istanbulu özledim.. Tertemiz saf ve sade Istanbulu özledim.. Gönül öksüz bu gece Efkarlıdır her hece Hasreti bile yüce Istanbulu özledim.. Ey mahsum bakışlı yar Gözümde Istanbul var En az gözlerin kadar Istanbulu özledim.. insan bu kadar mı vurdum duymaz olur.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 penceresi önünde karanfil saksı oturmuş yazar yarim birine yazı,kimi sever bilinmez dumanlı başı,zalim olma sevdiğim taştan değilim, döndür başını bir bak haram değilim.... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 insan bu kadar mı vurdum duymaz olur.. olur canem olurr.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Sevdim çok sevdim.. Tanıdım aşkın en saf halini.. Kokladım gecelerce.. Bıraktığın eşyayı, boş evi.. Uzanamadı elim telefona.. Defalarca gidip geldi.. Yenik düştüm kendime.. Göre göre.. Gurur sandiım aslında.. Ümitsizliğimdi.. Anladım temelli gittiğini.. Haklıydın üstelik.. Suç benimdi.. Sen üzülme gülüm incinme.. Canımın içi iki gözüm sakın küsme.. Bana hediye bırak bütün kederleri.. Ben ağlarım ikimizin yerine.. Bilirsin aslında adaletsizliğini istemezsin hani sen de bittiğini Ama kendinden yanadır ya hep yürek Feda edip aşkı, korur ya kendini Yenik düştüm kendime.. Göre göre.. Gurur sandiım aslında.. Ümitsizliğimdi.. Anladım temelli gittiğini.. Haklıydın üstelik.. Suç benimdi.. Sen üzülme gülüm incinme.. Canımın içi iki gözüm sakın küsme.. Bana hediye bırak bütün kederleri.. Ben ağlarım ikimizin yerine.. Tarkan/sen üzülme.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 waytt sewerim bu şarkıyı.. ama dinlemem artık fena oluom Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 BİRAZ DAMARDAN GİDELİM bunu senden beklemezdim askin ecel olsa bile ayrilalim istemezdim dunya dursa gunes sonse bunu senden beklemezdim gozlerindi hayat veren sozlerindi umit veren simdi sensin unut diyen bunu senden beklemezdim o bakislar gozler nerde hatiralar izler nerde o verdigin sozler nerde bunu senden beklemezdim gozlerimde yas biraktin yuregimde tas biraktin ellerimi bos biraktin bunu senden beklemezdim FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Dert Çekmeyen Ne Bilir dert cekmeyen ne bilir dert cekenin halinden ben ne yaptim söyle sana tutmuyorsun elimden sende birgun anlarsin kaderin cilvesini zaten garipler yermis felegin darbesini ölesiye sevenler nedense mesut olmaz senin gibi vefasız hic kimseye yar olmaz FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 esin ruzgarlar esin esin esin esin ruzgarlar esin esin esin esin ruzgarlar esin saclarindan bir tel baharindan bir yel gelsin hasretim dinsin icim yaniyor icim sevgilimden uzakta aci bir hasret kaldi bana ondan bana ondan bu askta esin esin esin ruzgarlar esin esin esin esin ruzgarlar esin bana ondan bir ses bana ondan nefes gelsin hasretim dinsin icimde bir umit var donecek biliyorum askimin kiymetini bir gun bilir elbet diyorum FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Her Saat Başında susunca sarkilar susunca bir bir her saat basinda hatirla beni askina kul ise mahkum bu kalbim her saat basinda hatirla beni. yaralidir gonlum binbir yerinden kahreder hasretin beni derinden sen ovun bu askin son eserinden her saat basinda hatirla beni maziye dalarken gulleri koklarken hatirla beni. omrumce bekledim donecegini ne bilirdim sensiz olecegimi senden son bir dilegim unutma beni her saat basinda hatirla beni FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sen de bilirsin Sen de bilirsin Sen de bilirsin Sen de çektin zamanla Sen de çektin zamanla Ne gördün ne yaşadın ki Bu yalancı dünyada Böyle burnun havada Riyakar olmanın anlamı var mı Seni sevdiğimde söyle yalan mı Bir gün düşeceksin eyvah diyeceksin Hep böyle olmuştur sen de bilirsin Yetmiyor mu Benim çektiğim Sen hiç böyle değildin Nedir senin bu halin Uzaktan geçer oldun Ne aradın ne sordun Bensiz mutlu mu oldun Riyakar olmanın anlamı var mı Seni sevdiğimde söyle yalan mı Bir gün düşeceksin eyvah diyeceksin Hep böyle olmuştur sen de bilirsin FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bu kitapta aşktan başka birşey yazılmaz Bu bir siyah papatyanın öyküsüdür Burada tüm masallar aşkla biter :clover: Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Seviyor musun Sevmiyor musun seni sevdim seveli uyku girmez gözüme sana kul köle oldum bir inansan sözüme seviyormusun sevmiyormusun bana gercegi söyle guluyormusun agliyormusun bana dogruyu söyle kalp allah yapisi kirarsan yapilmaz senin derdin degilmi beni boyle söyleten bir bakisin degilmi bana aski ogreten FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sEVDİĞİM seni oyle gorecegim geldi ki gel de bu hasreti bitir sevdigim yoklugun icimde alev misali gel de bu atesi sondur sevdigim gunes batip karanliga erince saramadim seni neden gonlumce bir tatli soz bekledim hep omrumce cok mu gorup soylemedin sevdigim bir kalem al bir de kagit eline yaziversen bana bir kac kelime ortak olmak istemezsen derdime bunu bana bildiriver sevdigim hayatin anlami kalmadi sensiz beni bu dunyada koydun kimsesiz insan yasayamaz boyle sevgisiz gel de ellerinle oldur sevdigim FERDİ TAYFUR Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Burcum bir ferdi tututmuş gidiyorsun hadi bakalım Garip kaldım bir başıma Geldik 45 yaşına Tuz koyan yok ki aşıma Yalnızım yalnız, yalnız başıma Efkarlıyım, efkarlıyım Efkarlıyım, efkarlıyım Aahhh Kış gününde ekmek versem aç kuşa Dönüp bakmaz kadersizim, kadersiz Felek vurmuş bizim gibi şaşkına Kadersizim, Efkarlıyım kardeşim Aahhh Kış gününde ekmek versem aç kuşa Dönüp bakmaz kadersizim, kardeşim Efkarlıyım, efkarlıyım Efkarlıyım, efkarlıyım Bu şarkı çok güsel.... Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Aşk kırıntılarıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta Paylaşacak birsey artık yoksa bir erkek ve bir kadın arasında Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 serin sırtın başında oturmuşsun hem ağlamış hem da beni demişsun ayrılırken verduğum mendil ile gözlerinin yaşını silmişsun,demişsin vefasız çıktı karataş,o gideli kirpiklerim hergün yaş, belki benden haber ederler yare gökte uçan kuşlara oldum yoldaş... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Damara Devam Asik oldum ben sana Seni görünce tutulur dilim Sensin hayallerim sensin emelim Gülme sözlerime gülme halime Sonra kederimden ölebilirim Asik oldum ben sana Gözlerime baksana Halimden anlasana Ver elini elime Kilit vurma gönlüme Muhtacim ben sevgine Hayat kisa güzelim Kiymetini bilelim Derde gülüp geçelim Kaçma köse bucak kaçma gel benle Yoksa süphen mi var benim sevgimden Üzme yeter beni üzme bebegim Nedir çektiklerim senin elinden Yeter çektiklerim senin elinden ferdi tayfur Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Damara Devam Bana Sor uykusuz gecelerin sabahini bana sor yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin eyvahini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu tanirsin mutsuzlugu bana sor karsiliksiz sevginin vefasiz sevgilim bombos kalan bir elin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu tanirsin mutsuzlugu bana sor ferdi tayfur Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Damara Devam Sen benim kaderimsin HER GÜN BİNBİR ÜMİT BAĞLARIM GELİP GEÇEN POSTACIYA ULU TANRI'M HANGİ KULUN DAYANIR BU SONSUZ ACIYA BAHARIM GÜLÜMSÜN KANARYAM BÜLBÜLÜMSÜN SENDEN AYRILAMAM BEN SEN BENİM KADERİMSİN OF OF SEN GİDELİ BU İLLERDEN KUŞ UÇMAZ KERVAN GEÇMEZ OLDU DÖN GEL ALLAH'IN AŞKINA BAK BİZE DOST BİLE DÜŞMAN OLDU ferdi tayfur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Keşke izini silsem Keşke hiç dönmesem Artık seni öldürsem! Nedir çocuk sende bulduğum? Aramaktan yorulduğum, Nefretiyle avunduğum, Korktuğum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Keşke izini silsemKeşke hiç dönmesem Artık seni öldürsem! Nedir çocuk sende bulduğum? Aramaktan yorulduğum, Nefretiyle avunduğum, Korktuğum... Bu hangi şarkı ? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bu hangi şarkı ? Aylin Aslım - Keşke Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yaradanum yağmur yağdur gözyaşlarum görünmesun,dumanı üstüme indir yar gidişimi bilmesun,ne eylesem nere gitsem derdimi kime söylesem bir nefesluk canum kaldi istesede yare versem.... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hatırlar mısın yağmur yağardı sen toprak kokusuna bayılırdın damlalar kıskandırır beni tutardı pamuk ellerini aşk dolu kalbimi ısıtırdı ben hiç unutmadım unutamam içimdeki seni durduramam ben hiç unutmadım unutamam içimdeki acıyı anlatamam...... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Biliyorum Sana Giden biliyorum sana giden yollar kapali ustelik sen de hic bir zaman sevmedin beni ne kadar yakindan ve arada ucurum; insanlar,evler,aramizda duvarlar gibi uyandim uyandim, hep seni dusundum yanliz seni, yanliz senin gozlerini sen bayan nihayet, sen olumum kalimim ben artik adam olmam bu derde duseli simdilerde bir kopek gibi kosuyorum ordan oraya yoksa gururlu bir kisiyim aslinda, inan ki animsamiyorum yari dolu bir bardaktan su ictigimi ve icim goturmez kenarindan kesilmis ekmegi kac kez sana uzaktan baktim 5.45 vapurunda; hangi sarkiyi duysam, bizimcin soylenmis sanki tek yanli ask kisiyi nasil aptallastiriyor nasil unutmusum senin bir baskasini sevdigini cocukca ve seni uzen girisimlerim oldu; bagisla bir daha tekrarlanmaz hicbiri raslasmamak icin elimden geleni yaparim bu boyle pek de kolay degil gerci... alisirim seni yalniz duslerde oksamaya; bunun verdigi mutluluk da az degil ki cikar giderim bu kentten daha olmazsa, sensizligin bir adi olur, bir anlami olur belki inan belli etmem, seni hic rahatsiz etmem, son istegimi de soyleyebilirim simdi: bir geceyarisi yaziyorum bu mektubu yalvaririm onu okuma carsamba gunleri cemal sureya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.