Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 ağlatma gelem..... sinemde gizli yaramı kanatma gelem gelem..................... sabahtır bunu dinliyorum ağzımdanda düşümüyor yaaa.......manyak güzel bir türkü.................. Alıntı
Φ peri_kızı Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Dağlarmı yollarmı denizlermi engel neden neden gelmez oldunnnnnnn Ellermi dillermi sözlerimmi engel neden neden gelmez oldunnnnnnnnnnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Otur dinlen başucuma bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 bizim,kisi bir ask hikayesi siyah beyaz filim gibi biraz goz yasi umut ve ihtiraz bizim kisini alev gibi biraz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli Sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Sevsen bu kadar sessiz kalır mıydın yar ? Her zoru göğüsleyip yanımda kalmaz mıydın yar ? Yar aşk kolay değil bir gün anlarsın yar.. Sana yar dedim söyle bundan daha ötesi mi var ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 ben senle olamadım gençliğime doyamadım ben senle kalamadım günlerimi sayamadım ölüm de var sonunda gülüm de var dağların arkasında yar ah yar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Ben beni bileli ben sana hasret Bas beni bağrına bitsin bu hasret, Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Biz yollarda yalnız kaldık Masallarla sevgi verilmez Biz yıllarca korku dolduk Rüzgara yön sorduk bilinmez Hangi el güçlü bu ellerden Yiğit yüreklerden Başlasak yeniden yeniden Hayır sen hiç korkma Yarın senin yanında Yeniden koş yollarda durma durma Söz: Şebnem Ferah Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Kar tanesi gibi nazlı Kuş kanadı gibi kırık Yar tenine haram değdi Zamansız bu ayrılık Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşım gözümden damladı Dillerim lal dokunmayın Aşkı bende sokulmayın Başımı bana eğdirdi Bu yarayı kanatmayın Başımı yere eğdirdi Bu yarayı kanatmayın El yastığı yaban gelmez mi İçin benim kadar üzülmez mi Her dünya da ahım peşinde Aşkım bana hesap vermez mi İNTİZAR Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 üzülmediysen kırılmadıysan darılmadıysan döööönnn nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin bilirim senin için yaralıııııı..... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Belki bir şarkının her sesinde Belki bir sahil meyhanesinde Belki de bitmeyen gecelerin sonundasın Bir yıldız gökte kayip giderken Islak bir yolda yalnız yürürken Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın Geçmis değil bugün gibi Yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin Çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın Sanki hiç gitmemiş hep var gibi Bir sırrı herkesten saklar gibi Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın Beni birşeylerden aklar gibi Koparmadan çiçek koklar gibi Hiç bozulmamış yasaklar gibi yanımdasın Geçmis değil bugün gibi Yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin Çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın Grup Gündoğarken Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Aşk bir oyun olsa da Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Başım köpük köpük bulut İçim dışım deniz Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Budak budak şerham şerham İhtiyar bir ceviz Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril Koparıver gözlerinin gülüm yaşını sil Yapraklarım ellerimdir tam yüzbin elim var Yüzbin elle dokunurum sana İstanbul’a Yapraklarım gözlerimdir şaşarak bakarım Yüzbin gözle seyrederim seni İstanbul’u Yüzbin yürek gibi çarpar çarpar yapraklarım Başım köpük köpük bulut İçim dışım deniz Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Budak budak şerham şerham İhtiyar bir ceviz Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril Koparıver gözlerinin gülüm yaşını sil Yapraklarım ellerimdir tam yüzbin elim var Yüzbin elle dokunurum sana İstanbul’a Yapraklarım gözlerimdir şaşarak bakarım Yüzbin gözle seyrederim seni İstanbul’u Yüzbin yürek gibi çarpar çarpar yapraklarım CEM KARACA Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 her günüm bir kor gibi yanar geçer her anım bir yıl gibi uzun sürer ooooooo son bir isteğim senden bir daha deneyelim bunca yıl sonra bu istek çok mu söyle çıldırtsanda seninim yalvartsanda senin TİRYAKİNİM.......... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 bilsen şimdi nerdeyim çılgın gecelerdeyim uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı rengi soldu sarardı sevip tutana kadar......... şükriye tutkun... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Sen aşk nedir bilir misin sevgilim Bugüne nasıl geldik Elimizde ki güzel sevginin kymetini bilemedik Nice mutlu yıllara , doğum günün hatırına Unutmak zor olsa da Aramam bundan sonra... Kutsi Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 artık hayatımdan çıksan diyorum bu ikili delilik sona erse ikimiz içinde en hayırlısını diliyorum.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Sensizliği kaldıramam bilirsin, Bilirsin de nerdesin, Sen şu yarama tek çaremsin, Sen hergün ağlattığın yüreğimsin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 kasım bir teselli ver kırılan gururuma bir tebessüm et unutursun zamanla yine dalmışım aynada gözüm ağlar yine dalmışım,elimde fotoğraflar yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım her nefesim her arzum sanadır CANım tual çok güzelmiş yaaaaa Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Saclarima vurdu ayrilik aylari bir seni cok sevdim birde baharlari bir seni özledim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 bir seni bekledim.. Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni ne cok sevdim seni Ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 erkin koray-sevince Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 cesaretin var mı aşkaaa çarpıyor kalbim bir başkaa sen de böyle sevsen keşkeee desen bana yaaaaaar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.