Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 bakışların gittiğin yerden uzak yoksa gelirdim... sensiz anlamsızlığımı anladım! dön demek için... ayrılık bu söyle.. sende farklı mı zaman? aynı soğuk aynı hazan.. aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek ne kadar acı ne kadar komik ve bana ait değilmi?? Gülme,İNCİNİRİM! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Her telefona sen çık Her kapıya sen koş Beni hatırla... Sen bir yerler de ben bir şehir de Akşam olunca beni hatırla... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 VARLIĞININ TİRYAKİSİ YOKLUĞUNUN DELİSİYİM BENİ SENDEN MAHRUM ETME GÖZLERİNİN HASTASIYIM.......... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Yaşlı gözleriyle bana bakıyor Akan göz yaşını içesim gelir... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 sensiz olmuyor yerine konmuyor kimselerin eli senin gibi dokunmuyor karlara inat yürürüm yollarına adını camlara yazdım okunmuyorrrrrrrrrrr......... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 bırak beni boğulayım gözlerinin tam içindeeeeeeeeeee ufffff takıldı ağzıma Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 o yanı pembe hanım bu yanı pembe o yanı pembe hanım bu yanı pembe o pembe şalvara anam gönlüm var sende ....... ya kardeş türkülerin ağzından dinlemek daha güzelde sabahtır takıldı işte benim dilime...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Olmuyor olmuyor sensiz olmuyor Sen gelmezsen yüzüm gülmüyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 önlerime duvarlar örseler,kara sevdam hergün öldürseler,körbıçağım kimleri kesemem, beni yeni teninle bileseler.... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 UĞURLAMA Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör, sağır, dilsiz * Ey sevda kuşanıp yollara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eğer Yarına sesinin yankısı kalır * Gecenin içinde gün aralanır Yar sevdası ile yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın kır çiçeklenir Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 su sızıyor sızıyor su sızıyor sızıyor taşların arasından taşların arasından Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Saclarima vurdu ayrilik aylari bir seni cok sevdim birde baharlari bir seni özledim bir, seni bekledim unutum gidenleri gidenler dönmüyor gerii yollarima cikma cikarsan hic acimam gözlerime bakma bakarsan dayanamam bilirsin sen beni ne cok sevdim seni ah seni bekliyeli kim bilir kac bahar gecti yollarima cikma cikarsan hic acimam gözlerime bakma bakarsan dayanamam bilirsin sen beni ne cok sevdim seni ah seni bekliyeli belki 14 bahar gectiiii…Saclarima vurdu ayrilik aylari bir seni cok sevdim birde baharlari bir seni özledimmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 in dereye dereye kız haböyle nereye kapusundan geçerken çıkayı pencereye yemin ederum yemin sevdum seni yasemin sen beni sevduğune nasil olayim emin... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 ırmaklar denizlerde denizler sahillerde durdular arayanlar hiçbiryerde inananlar dualarda buldular kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun bense yorgundum kendi kendime sokuldum uyuyakaldım aklımın iplerini saldım o giderken bir an durup peşinden baktım ne dersin umarım beni affedersin ne dersin belki de terk edip gidersin gider misin ? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 bak yuzume dolmasin gozlerin kurban olurum bu gidisin elbet donusude var canim sonuna kadar dayan yikmasin seni bu hasret ama uyma ellerin sozune sakin bir gun biticek bu hasrett daglari delip gelecegim sanaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Oturdum düşündüm bir ağaç altın da Melekler ağlıyordu sağım da solum da Sen kolayı seçtin zor zamanım da Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Seni özlemek canıma tak etti birtanem.. Özlemek ,izlemek yollarını gözlemek..Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Ne içimde seni unutmak gibi bir his var Ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm Ne de görmeye dayanacak kalbim var... ALINTIDIR... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ben seni sevduğumi dünyalara bildirdum...endurdun kaşlarini bobanimi bobanimi eldurdum...en dereye dereye oyy al dereden taşlari,,,geçti bizden sevdaluk al cebumden al cebumden saçlarii......oyyyy oyyyyy Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 gidiyorum uzaklara bilinmez diyarlara.. seni bırakıp gitmek var ya o koyuyor inan bana! ben senle olamadım. gençliğime doyamadım. ben senle kalamadım günlerimi sayamadım. ölümde var sonunda gülüm de var. dağların arkasında yar ah yar! Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Bir sesini duyarım gözlerim güler Yolun yolumdan geçer sebebim olur Sesin gelir uzaktan kokun gelir rüzgardan Bakışın aynalardan sebebim olur Ellerin esmeri gözlerin gülleri Bedenin özlemi sebebim olur Belki seversin olur özlersin Gözlerin kapar adımı söylersin Bir ışık yakarsın da uzaktan bakarsın da Halimi anlarsın da sebebim olur Kıraç Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 ağlamaktan kurudu gözlerim,ağlıyorum neydim ne haldeyim,hatırlarsan bıraktığın yerdeyim,hala sevdalınım bela sevdan varya..... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bu akşam galatasaray rezil oldu rezil nerdesin be kardeşim azizil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.