Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 allah aşkına sus yav... susturamassın beniiiii durduramasssın beniii ben kötüyüüm sen iyiimiii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 sen git italyanlara söle... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gel güzelim gönlüme gel Senden başka yar sevemem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 SEVGİLİM...YEŞİL ERİĞİM BENİM...BEN İÇİNE HAPSOLMUŞ ÇEKİRDEĞİNİM SENİN...HAPİSTE GÜNLER AĞIR GEÇER DİYORLAR,OLSUN BEE BEN VAZGEÇTİM HÜRRİYETİMDEN YETERKİ YETİM BİR ÇOCUK GİBİ BIRAKMA YÜREĞİMİ,ZİRA SENSİZ BU CAN BİR YÜKTÜR YÜREĞİME,KALDIR ÖPÜLESİ ALNINI VE BAK BANA GÖRDÜN MÜ GÜLÜM BİR TEK GÖZLERİM DEĞİŞMEDİ YİNE BİR TEK GÖZLERİM.... açılır açılır gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle.... feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm... geceler hep peşimden koşar göğsüme takıp yönümü bulduğum kalp verdim onur verdim yetmez mi deli fişeğim..... feriğim fidanım feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm..... BENİM EN BÜYÜK KUDRETİM SENİN SAHİDEN ŞEHRİMDE OLDUĞUNU BİLMEK,HATTA ŞU AN ISLAK ŞEHRİMDE GECELİĞİNLE BALKONDASIN BENDE DOKUNMAYA ÇALIŞIYORUM İNCE PARMAKLI ELLERİNE KALDIR ÖPÜLESİ ALNINI VE BAK BANA GÖZ DEĞİL KARARAN,YÜZÜMDE IŞIĞINDAN AYRILMANIN KEDERİ,BİRAZDA İŞTE GELDİK GİDİYORUZUN HÜZNÜ VAR,AMA GÖRDÜN MÜ GÜLÜM BİR TEK GÖZLERİM DEĞİŞMEDİ YİNE BİR TEK GÖZLERİM..... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 sen git italyanlara söle... onlar bi hafta dinlediler yeter o onlara oo benim dünyyaam onunla nefess alaan O BENİİİM DÜÜÜÜÜÜNYYAAM!! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ah oropa si ncgiri ndğaşi guri muöo domixaşi seri iri şeni serinen do üuüumela naüu ndğaşi seri iri şeni serinen do Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Şimdi hangi rüyadasın Neredesin kimbilir Seni ne çok sevdiğimi Bir ben bir Allah bilir Hiçbir zaman görmesem bile Bildiğini bilmesem bile Seni ne çok sevdiğimi Bir ben bir Allah bilir Bu aşk hiçbir aman bitmez Bu bakışlar silinmez Seni ne çok sevdiğimi Hiç kimseler bilemez Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Ben ağlarım sen yak resimleri Ben unutmam hayatım, Sevdiğim o gözleri Bu şehir beni yine sana hapsetti Çaresiz beklerim her seven gibi Vuruldum kaç kere yalancı aşklara Yüreğim alışır sensiz dayanmaya Ne yangınlar gördüm bu sevda uğruna Al ahımı da götür Allahım huzuruna Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Kalbim senden senden vageçmeyecek Korkma içimde aşkın hiç bitmeyecek Eğer istersen sonsuza dek sürecek İnan bu kız hep seni seni sevecek Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 penceremin perdesini havaalndiran ruzgar denuizleri kopuk kopuk dalgalandiran ruzgar gir iceri usul usul beni bu dertten kurtar yabancisin buralara nerelerden geliyorsun otur dinlen bas ucumda belliki cookk yorulmussun bana esmeyi anlat *bna sevmeyi anlat bana esmeyi anlatt esip gecmeyi anlat.......... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 gittt bir daha dönme geri istemem bundan gayri ellerini giittt yollar senin olsun yıllarım bana kalsın bırak beni bırak beniii Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 kimileri aşkı yaşamadan öldürür kimileri o büyük aşkları söndürür birileri hep sevenleri küstürür onun gibi bunun gibi ben mutsuzum ...... yanlışlarla doğrularla hep savaşıyoruz onun gibi bunun gibi bizde mutsuzuz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Konuşurduk ninemla epuli puli Minemla aişemla ela ela leose Ninemla ayşemla ela ela leose Bi daha görsa idum epuli puli Okul elbisesinla ela ela leose Okul elbisesinla ela ela leose Pencerede perdeyi epuli puli Elümlan dokuyayım ela ela leose Elümlan dokuyayım ela ela leose Verun beni mektebe epuli puli Ayşemlan okuyayım ela ela leose Ayşemlan okuyayım ela ela leose Yükledum atlarumi epuli puli Endum terazilara ela ela leose Endum terazilara ela ela leose Kurban olayım ayşem epuli puli Yazduğun yazilara ela ela leose Yazduğun yazilara ela ela leose Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 elimde saç tokan güneş misali mis kokan bıraktığın tek parçan birde kocaman bir yalan affedilmek istemedim nefretimi bekledim seni senden başka kimse kimse kimse affedemez bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Amanın yeniden yeşillendi finduk dalları Zaten hep yemyeşildi finduk dalları Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 tek bildiğim bu yolda yine yalnızım sonunda sözler aynı yalanlar başka dünyanın yollarında... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 amanun yenuden yenuden yeşilleniyu bu finduk dallaru zaten her daimu yeşileniyu habu finduk dalları... yapcak bişey yok... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 ifaden de kararsızsın ışıkların altında seni tutan birşeyler var korkuların yanımda renklerin içinde ,düşlerin içinde doğmak sessizce... renklerin içinde ,cennetin içinde ölmek sessizce... anlaşılmaz bir yarın var öldürmeye hevesli kupkuru çiçek gibisin biraz suya özlemli renklerin içinde ,düşlerin içinde doğmak sessizce... renklerin içinde ,cennetin içinde ölmek sessizce... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 sen gitme ben yalnız geçmez gün göz göre göre bin pişman bir düşman zaman hep yüz bula bula sewensiz soransız ben sensiz ah bile bile kalır mechul olurum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Aşkın sisinde kaybolan resim.. Siz kalkmadan nasıl bulunsun Aşktır sevdadır benim adresim Beni ancak buralarda bulursun.. (Kx) Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 unutursun için yana yana unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana, Unutursun, unutursun... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 yalnızdım bir tanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz bir şey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 anılarla doldu,, taştı boş odam.. andıkça kanadı içimde yaram.. bir hayalin vardı birde sigaram.. seni içtim durdum sabaha kadar.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 ben bir gurbet kuşu senden uzak sürgünde sen bir sevda suçu başkasının gönlünde unutmanın tek çaresi zaman denen ilaçmış bu nasıl bi careymişde bir bana yaramamış hasretle bin pare oldum sen nerdesin günümde gecemde heryerde benimlesin avuçların yanmazmı hiç başkasının elinde dudakların kavrulmazmı başka biri öpünce hala arasıra aklına gelirmiyim,yoksa senin için yabancı birimiyim şu hayatta her zorluğu yaşadım bildim ama seni unutmayı birtürlü bilemedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.