Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Seviyorum seni ama Dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor Elveda... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Kapkara bi kör kuyu Çıkıyorsa eğilme koynuna Herbir gölge biranda sen olursun Karanlığında kaybolursun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüreğim yanmadı hiç bu kadar Çok yalnızım seninle bi yarım Yok söylemeden olmaz Ben sana aşığım ahh ah ben sana aşığım Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bu sabah bi umut war içimde nası olsa geri gelirsin die herşey yerliyerinde yine bu sabahların bi anlamı olmalıı.......... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sanmayın biter bu durgunluğum sarmadan kuytu yaralarımı sanmayın biter bu huysuzluğum açmadan saklı duygularımı çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlatınca :clover: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 haberin haberin varmıııııı,terk etmediiiiiiii sevdan beniiiiiii,aç kaldım susuz kaldım geceler gecelerceeeeee...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 SEVGİLİM...YEŞİL ERİĞİM BENİM...BEN İÇİNE HAPSOLMUŞ ÇEKİRDEĞİNİM SENİN...HAPİSTE GÜNLER AĞIR GEÇER DİYORLAR,OLSUN BEE BEN VAZGEÇTİM HÜRRİYETİMDEN YETERKİ YETİM BİR ÇOCUK GİBİ BIRAKMA YÜREĞİMİ,ZİRA SENSİZ BU CAN BİR YÜKTÜR YÜREĞİME,KALDIR ÖPÜLESİ ALNINI VE BAK BANA GÖRDÜN MÜ GÜLÜM BİR TEK GÖZLERİM DEĞİŞMEDİ YİNE BİR TEK GÖZLERİM.... açılır açılır gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle.... feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm... geceler hep peşimden koşar göğsüme takıp yönümü bulduğum kalp verdim onur verdim yetmez mi deli fişeğim..... feriğim fidanım feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm..... BENİM EN BÜYÜK KUDRETİM SENİN SAHİDEN ŞEHRİMDE OLDUĞUNU BİLMEK,HATTA ŞU AN ISLAK ŞEHRİMDE GECELİĞİNLE BALKONDASIN BENDE DOKUNMAYA ÇALIŞIYORUM İNCE PARMAKLI ELLERİNE KALDIR ÖPÜLESİ ALNINI VE BAK BANA GÖZ DEĞİL KARARAN,YÜZÜMDE IŞIĞINDAN AYRILMANIN KEDERİ,BİRAZDA İŞTE GELDİK GİDİYORUZUN HÜZNÜ VAR,AMA GÖRDÜN MÜ GÜLÜM BİR TEK GÖZLERİM DEĞİŞMEDİ YİNE BİR TEK GÖZLERİM..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 herşeyin hayırlısı olsun senin için erbay,mutlu olacaksan olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 herşeyin hayırlısı olsun senin için erbay,mutlu olacaksan olsun sağol ablacım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gecenin en siyahında umudun bittiği yerdeyim sokağı dönsem ölüm düz gitsem hayat gölgeler içindeyim... sen imkansızsın, sensizlik imkansız, aşk imkansız umarım doğru yazdım, ama bu şarkıyı çok seviyorum bu aralar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Anlayamazsın sana ne duyduğumu, Göklere açıp ellerimi ne konuştuğumu, Madem seviyorsun, Kime gidiyorsun.... Madem seviyorsun, Nereye gidiyorsun... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Saçlarım ipek gibi Kokum bebek gibi Bütün millet dalinci Var mı dalin gibiiii Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 hani görmek ister ya gözlerin bi saniye için canını werirsin ölürken bile yanımda ol sewgilim cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyiiim herşey yalan herkes sahtekar giden gitti kalan hep bin pişman herkes düşman herkes riyakar bi tek sen kaldın yanımda mutlu gibi umutlu gibi Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 olur bigün şan şöhret ün para ama aşk hergün karaborsada bi sewgilim yoksa kollarımda napim pırlantayı parmağımdaaaaaaaaaaaa sağ eller hawaya pırlantalar buraya tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım girmesinler hawaya Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Ara beni pavyonda Sabah altıda Elimde içkilerim Yanımda Ruslarımla Benden mutlusu varmı ki dünyada Sie et evi sende takıl pavyona Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 NE GÜZEL SENİ BULMAK BÜTÜN YÜZLERDE SONRA SENİ KAYBETMEK HEMEN HER YERDE NE GÜZEL BİNECEĞİN VAPURU KAÇIRMAK YAPAYALNIZ KALMAK İSKELELERDE... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 kanunu yok bu aşkın galibi mağlubu yok kaybolduk birbirimizde kendimi çaldın sen benden kelepçeliyim ben sana yüreğimden ta derinden suçum da sensin cezam da kaçıp gitme ellerimden mahkumu yok bu aşkın yanlışı doğrusu yok hapsolduk birbirimizde kalbimi çaldın sen benden... HIRSIZ&POLİS Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Sen canımsın, canım Sevinç göz yaşlarım. Sensin benim öbür yarım Adın da gönlümde, Damga yüreğimde Canımsın, CANIM.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 seveceğim öldürsende seveceğim güldürsende zaten sevmem desem neye yarar bir an olsun aklımdan atamıyorum seni düşünmekten yatamıyorum nasipte olmayan ne gelir ne sevilir mademki nasibimsin senden nasıl geçilir hergün ağlayan benim daha nasıl seveyim sana ömrümü verdim şimdi nasıl geçeyim mademki nasibimsin senden nasıl geçeyim :crying: Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 lale devri çocuklarıyız biz zamanımız geçmiş aşk şarabından en son kimbilir hangi şanslı içmiş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 uykulu gözlerle döndüm rüyamdan, sana sarı laleler aldım çiçek pazarından,sen olmasan buralara gelemezdim ben sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 giyin kuşan ayşem gel geç bizum köylerden,bakacağum peşine utanurum ellerden,atun beni ateşe cayır cayır yanayım,koyun beni mezara ayşemlen uyuyayım................... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 uşağum o ne beeee yokmiyidi başka nakarat Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ayşem ineklerun hep karabaş karabaş,gelirmisun benumle yaylalara arkadaş, ayşeme yan gözlan kimseler bakmayacak o yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak..... habu nasil abla.... volkan konak süper söylüyo yaaa.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ayşem ineklerun hep karabaş karabaş,gelirmisun benumle yaylalara arkadaş, ayşeme yan gözlan kimseler bakmayacak o yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak..... habu nasil abla.... volkan konak süper söylüyo yaaa.... ehh fena değildur , ben sewmem acikli türküleri yaw dayanamam ağlarum hemen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.