Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 su an nakarat yok yazamiyom ozur Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 yalanlar ıstıyorsan yalanlar soyleyeyım ıncınırsın yınede sen bılırsın Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 here ı am on the road again.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bu gönlümü sana değil boz bulanık sele verseydim Bu gönlümü san değil ılgıt ılgıt esen yele verseydim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 kemancı başımın tacı, gitme bu gece bende kal, benim halim çok acı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Kankim kemancı kim Neden bu gece sende kalıyor ve neden başının tacı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 :lol: sabah işe geldiğimde birisi söylüyodu ordan aklımda kaldı kankim yoksa tanımam yani bu kemancı beyi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiç bir vakit ... Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ölür müydün beni biraz daha sevsen mevsimsiz sararmadım solmadım mı ben... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Değer mi hiç Boşyere küsme düşlerine Biran onunda yanına kalmaz Bırak gitsin üzülme Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım elbette daldan dala konup sonra uçacağım... Alıntı
Φ guvencgul Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 if you love something set it free if it comes back to you it's yours if it doesn't it never was! arkadaşlar gördüğünüz üzre ingilizcemde var yani ! yaw nekkadar kültürlü bi çocuğum ben yaw valla narsist olacam yakında çok para var diolar o işte Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 gece leylak ve tomurcuk kokuyor Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 senden sonra yasadimi bilemedim anlamadim ne istedin bilemedem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 cocuklar ınanın ınanın cocuklar guzel gunler gorecegız guneslı gunler cımbomu kadıkoyde devırecegız sampıyonluk sarkıları soyleyecegız Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ............................ Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı Varilcioğlu Beşyüz atlıylan kestiler yolu Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz .............................. Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 seninle bi daha aynı yolda yürümem... seninle yürüyene yolda tuzakların var... bir daha asla dokunmam tenine senin teninden önce duvarların var ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttum... Alıntı
Φ guvencgul Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı?bu karanlık ne? Gönlümün bayramları şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün,öpüşün iç çekişin gelir Seni kimler aldı Kimler öpüyor seni Dudağında dilinde ellerin izi var... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 bekliyorum sabah olurmu kapi calarmi beni ararmi biz onunla daglara destan icime derman ben onu cok ozledim yemin ederim bilsen nasil carpiyor ellerinde yuregim hoscakal diyorsun uzulme dag,gibi ceker giderim Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini zara... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 kalbime gomemem seni bir kalemde silemem gunes olup parlarim bir sen bir ben Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 cocuklar ınanın ınanın cocuklar guzel gunler gorecegız guneslı gunler cımbomu kadıkoyde devırecegız sampıyonluk sarkıları soyleyecegız Alıntı
Φ guvencgul Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 biz güzel günleri avrupaya baş kaldırarak tüm vatanda gösterdik isteriz ki fener bu gün bizi yendiği gibi ecnebileride yener ve bizi mutlu eder jönüm briyantinlim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 bu gece kalbimi evde biraktim ruhumu artik seytana sattim elveda tatill seni sevmekle en büyük hata yaptimmm elveda tatlimmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.