Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Günler oldu göremedim O kadar ihmale gelemedim Seni bana düşkün bilirdim Duygusal krizdeyim Şaşıyorum bu ben miyim ? Kaderimi seveyim gel O güzel günleri getir bana Dünleri yakarız bugünleri gel Çay demledim gel içelim Evdekileri sepetledim Bu kadar kasma kendini Dertlere kiracı etme beni Dinle ricamı lütfenimi Duygusal krizdeyim Şaşıyorum bu ben miyim Kaderimi seveyim gel O güzel günleri getir bana Dünleri yakarız bugünleri gel Yaz gununde kış gibiyim Sen iyisen bende iyiyim Oltaya gelebilirim Ağına düşebilirim İdare edebilirim Sensiz çuvallarım Ruh gibi dolaşırım Yataklara yapışırım gel Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Çok mu gülüncüne gitti Frosenim ( Benimde çok gülüncüme gitti bayılıyorum bu şarkıya :w00t: ) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 efet canem çok gülüncüme gitti cevap veriyom..nasıl delirdim Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Hecele bir kere anlarsın daha iyi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Delirdim bir kere bir tanısan şu halimi Başım ağrıyor Of ağrıyor ağrı Kesiciler kesmiyor Bedenim özgür, sefil ruhumda Kalbim demir kafeste Okey ben bir şizoysam Bütün bu akıllılar İşi gücü bırakır Neden konuşurlar bizi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Hecele bir kere anlarsın daha iyi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Delirdim bir kere bir tanısan şu halimi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Daha kötü hatta berbat şarkılarda varmış Çok şükür ben sadece çay demlemekle kurtardım bu durumu :lol: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 diyosun madem çayı demledin..civap veriyom..içermiyiz bu akşam kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman bi şüphem yok kefenim sağlam içerim ben bu akşam sesleri duydum duyalı dostlar yola çıktım yeni baştan acelem yok hedefim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben ben burda bu akşam sizleri gördüm göreli dostlar hemen her gün bana bayram yarınım yok sevenim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben ben burda bu akşam Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Agladikca Daglarda öfkeli basim Sehet´ta hep aksam oluyor Nasipsiz kistan mi yagmurdan mi yoksa askdan mi Agladikca, agladikca daglarimiz yeserecek Göreceksin, göreceksin Agladikca, agladikca Geceyi tutacagiz göreceksin Ilk yazda bitti telasim Alnimda hep kavga duruyor Vakitsiz hirstan mi Bahardanmi yoksa asktan mi Agladikca, agladikca bozkirlar yeserecek Göreceksin, göreceksin Agladikca, agladikca Günesi tutacagiz göreceksin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 vala sızı bılmem ama ben ıcecem ne senı sevseydım nede gorseydım omrumu vermezdım boyle bılseydım ne bırgun guldurdun ne sevındırdın senı sevmektense keske olseydım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 madem çayı demledin..civap veriyom..içermiyiz bu akşam İçeris tabikide Frosenim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 içelim gecem Doğru yordum ne varsa soldurdun Doğru yaramaz bir çocuktum ben Kabul seni yanlış sevdiğim hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz korkma Doğru yordum ne varsa soldurdun Doğru yaralı bir çocuktun sen Kabul seni yanlış sevdiğim hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz korkma Dün seni yolda gördüm aniden Yüzün yürüyüşün her halini gördüm Korma bu ilgi nerden diye Korma bu sevgi nerden diye Korma şimdi nasıl delirdi Şefkat gibi,şefkat gibi, şefkat gibi... Rüya değildin işte ordaydın Tam ortasında haytının Söylediğimde bana kızmıştın ama Görüyorsun ya bensizde dönüyor dünya Şefkat gibi, şefkat gibi, şefkat gibi.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malınaaa..... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Dikkat et her zaman, hep ben aradım, Demek ki en büyük sevda benimki. Özlemek en güzel alışkanlığım, Demek ki en büyük sevda benimki. Olmuyor, zorla değil olmuyor. Görmüyor, nasıl yükseklerdesin. Sevmiyor, gönül ondan zalimi, Sevmiyor, buna sen de dahilsin... Bak gönül sersem gününde, Bir tutsan kalsam elinde, Çok şükür aklım yerinde, Her şeyim sensin. Bir deli yürek acısındayım, Bak yine kara odalardayım, Bir gece gibi yakınındayım, En büyük aşkım sensin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 NAFİLE bir hayaldin öncesinde adın konmuş aşk dilinde ben senin sadece imkansızındım kelimeler tükendi de sen bitmedin bak içimde bunu senden beklemezdim. hangi yalan hangi sebep cevabın yok bitti demek belkide ben senin korkularındım zorundayım zorundasın hangi yolun sonundasın belkide sakladığın bi şey var biri varsa aramızda çığlıklarım yanlızlığa bu ayrılık akşamında göz yaşıma boğuldu dünya sorma bana sensizliği sorma bana gücün yoksa gelen aynı giden aynı bırak beni yanlızlığıma hangi yalan hangi sebeb cevabın yok bitti demek belkide ben senin korkularındım zorundayım zorundasın hangi yolun sonundasın belkide sakladığın birşey var... Biri Var.. Bir hayaldin öncesinde, adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de, sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim Biri varrr. Hangi yalan, hangi sebep Cevabın yok, bitti demek Belki de ben senin korkularındım Zorundayım, zorundasın Hangi yolun sonundasın Belki de sakladığın bir şey var Biri varsa aramızda Çığlıklarım yalnızlığa Bu ayrılık akşamında Gözyaşıma boğuldu dünya Sorma bana sensizliği Sorma bana gücün yoksa Gelen aynı giden aynı Bırak beni yalnızlığıma Hangi yalan, hangi sebep Cevabın yok, bitti demek Belki de ben senin korkularındım. Zorundayım, zorundasın Hangi yolun sonundasın Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah Biri biterken öteki de baslar vermesin Allah Böyle gelmis böyle gidecek korkarim vallah Yok mu çaresi dostlar fesüpanallah Alemin keyfi yerinde yine masallah Bize de bir gün kader güler güler insallah (amannnn.... Yandannnn ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 bir garip yolcuyum hayat yolunda yolunu kaybetmiş perişanım ben.. mecnun misali gurbet ellerde ümitsiz sevginin kurbanıyım ben.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 ne kadar ayıp ne yaptın asuman kalbimi kırdın yap bi pansuman Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 zıp zıp kurbağa selam sole diyara ben kim die sorarlarsa solersin onlara Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Nerde sözler of nerde yüreğim Bende sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuzluğa Al beni dünyadan of kalmadı sevenim Yürekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden Işığı görmeden bebeğimden önce Vazgeçtim dünyadan Kaderi yanmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan Nerden geldim of yolculuk nereye Belki söyler of sorarsam kadere Yok sevenim arzuyla Mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene Yürekler alınmaz pulla parayla...... şebnem ferah Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 sustun... konuşacak gücüm kalmadı.. küstüm... ahh kaderime küstüm.. neler umdum , neler bekliyordum.. artık yarınlarım sensiz olacak... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 ne kara kaşına ne kara gözüne ben tek bir sözüne tutulup kaldım değmedi bir kere ellerin yüzüme gel görki bin yıldır sanki vardın........... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 düşlerde sevdim seni söyleyemedim sessiz öptüm nefesini söyleyemedim sana ben şiirler sözler büyüttüm sana ben gözümde yaşlar büyüttüm sana ben ummalı gizler büyüttüm söyleyemedim şarkılar yazdım sana okuyamadım şiirler yazdım sana okuyamadım çok yakındaydın oysa dokunamadım sana ben baharlar yazlar büyüttüm sana ben gözümde yaşlar büyüttüm sana ben ummalı aşklar büyüttüm söyleyemedim! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Çok güvendiğin birgün gelir ve sallar ellerini.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 anahtarlar pencerede patates de pıser tencerede hobaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Bu acının tarifi yok anlatamamki Anlatan çok anlayan yok duygularımı Kelimeler bazen anlamsız kalır Bana dusen bu sevgide sadece sabır Ah sevgilim senden Ne bekledim ne buldum Bana şimdi acı gelen Ellerin oldun Benim sana gözyaşlarım Hediyem olsun Bu acılar kaldı bende Eyvahlar olsun İnandırdın beni Senin yalan aşkına Çek git görmeyim seni Allah aşkına.... Kutsi.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 anahtarlar pencerede patates de pıser tencerede hobaaa güzel olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.