Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bir akşam gözünde aşk tüterse, geçmiş günler aklından geçerse, kalbin bomboş ümitler biterse, sen üzülme BEN VARIM Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 geceden karanlık sebebım vurulur multecı kederım korkarın donmez yuregım korkarım guzelım korkarım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Dipteyim sondayım depresyondayım Yalvarırım gel de kurtar Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 amman havar havar havar garibim vurulmuş komşular havar askerim vurulmuş komşular havar... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ole sarhos olsamkı bır daha hıc uyanmasam... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sevmek demek kavga demek bilirim türkü türkü şiir şiir soylerim senden uzak yaşamayı neyleyim özlem özlem yasak yasak neyleyim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 dürüyemin güğümleri kalaylı ahhh kalaylı..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 bende bu cehennem gıbı yurek olmasa ferhatın dagları delen sabrı olmasa bır de cana can katan o sevdan olmasa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Allah öldürür dünyadan alır, Sen beni öldürdün,hayatta bıraktın. Cehennem ateşi ahrette olur, Sen beni dünyada ateşe attın... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 İlk değilsen bile Son aşkım olup kal Senden öncesini Yaşamadım sayarım Böyle bir aşka ömür vermeye değer Dillenir de nazara gelir diye korkarım Deniz gözlüm benim Senin için hazırım Eğer ölüm gerekse Ölmeye giderim Yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim Deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim Yüreğim acır inan senden uzak kalmasın O deniz gözler benim başkası hiç bakmasın Son arzum nedir diye Gelip te bir sorsalar Haykırış olur sesim Sen yine sen der Canım seni ister, seni diler, özler Beni bırakma ele ateşlerim söner ..................... offfffffffffffffffffff ooffffffffffffffff Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 sen benım hıc bır seyımsın hıc kımse mısın kı nesın uykumun arasında cocukluk sesımsın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 zavallı bir çingenenin kıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eli geçirecekse eğer ipi boğazıma, mavi gözlerimde korkuyu görmek için boşuna bakacaklar Nâzım'a! Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 AYAğı KıRıK TURNAYıM KATARDA, GEç KALANıM, ARKADA KALAN... VARMASAM DA Düş DAğı ARDıNA; YOLA DüşENIM, YOLDA DüşENIM... DüşTüM YOLA RüYAM IçIN, DüşTüM YOLDA KALAN IçIN; Düş ARADıM DAğ ARDıNDA Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Çekilmez bir adam oldum yine Uykusuz, aksi, lanet Yine her seferki gibi haksızım Sebep yok olması da imkansız Bu yaptığım iş ayıp rezalet Fakat elimde değil Seni kıskanıyorum beni affet. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 geç kalırsın trafik sıkışır bi de çamur bulaşır en gerekli hassas anda ağzın dilin dolaşır en romantik anda kayarsın sırtın yere yapaşır tam da sevdim derken aşkın kayıplara karışır bunaldım off daraldım önce koştum koştum biraz biraz da ip atladım sonra da bi türkü tutturdum da birazcık rahatladım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 bu sefer hangisi hangi bahane hadi en iyisi artik git burdan biri durdursun seni hic halim yok benim yada en iyisi git burda geciyor ömrum sayanim varmi insan inasana boyle kiyarmi Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 zifir saçlarını savur içimde küller havalansın yürek tutuşsun bölsün soluğumu paslı bir bıçak hayalin içimde düşüp yorulsun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ... kimse almasun seni kimse almasun seni gene bana kalasun gene bana kalasun ....... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 kiz evinun önüne sereceyum kılımı oldi hayli zamanlar görmedim sevduimi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ...... ben seni sewduğumu dünyalara bildurdum endurdun kaşlaruni babani babani mu öldürdum ..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 dıvane asık gıbı dolasırum yollarda oy senun sebebune kaldım ıstanbullarda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yaraydı gönül yaraydı Hem ilaç hem yaraydı Azığım zehir dileğim gamdır Yaram yarimdir yarim yaramdır... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım deniz mahkemeye düşmüş avukatı ben olaydım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.