Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 oy pireler pireler sanki beni yediler seninle bir dakika sanki bir saat gibi kafamı şişirdin bea sizin orda da salıncak varmı salla beni daldan dala uçurtmam takıldı üst dala Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 bir selülit düşer önce büyür yavaş yavaş bira bakarsın duba olmuş yuvarlanmışsın arkadaş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 portakalımsı görünüşünle muşmulamsı suratınla aynaya bakmaktan uzak kafası güzel olsan ne yazar kim arar seni, kim arar borcun olmasa seni kim arar ödemezsen hesabı sonra gelir faizi kim arar aramazsan arama yar... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir deliler var üüüüüüüüüüüüüüüüç yemekler var oooooo daha soğan var aaaaaaav salça mı koydun yakalrsam bi seni dövesim varrr ben o yare varmayalı oldu başım huni kalbim hareli sen bana sms atmayalı kaldım bi mercimekli bi pişmaniyeli Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sardunyamın takunyası yumotenin zırıltısı sedelinanın fısıltısı kulağımı tırmalar yavaş yavaş bahçelerde kereviz gel bize bazı bazı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 manyaqlar çatladım gülmekten ( bi nemlendırıcı verın yaw) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 körolası çöpçüler bu haftada gelmediler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yağmurun sesine bak valse davet ediyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yeni aldığım eskiyecek diye hiç giymedim dolabımda duruyor güveler yemese bari, yoksa seni kim arar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 leyla ela gözlü bi çöl ahusu dişleriiiii saçından daha siyahtıı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 olur mu gözlerinden daha siyahtı saçı bi kere yeşildi uyumasana dikkat et olmuyo böyle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yapma çok sıkıldım zor ayıldım zor kadındım çok koştum acıktım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam... Alıntı
Φ Taş Yürek Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 helehoyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoyi hoyi hoyi hoyiiiiiiiiiiiiiii helehoyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii leleleleleleleleleleleeeee helehoyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna, Anlat içinden geçenleri , Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına , Ama nerde bende o yüzsüz yürek , Bizde varsa yoksa gururdan yelek ... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Sıcak sımsıcaktı aşk, yandı bu yaz ve yaktı bizi Beyaz bembeyaz güller kuruyup düştü avuçlarımdan Uzak çok uzak sanki, ayrı dünyalardan bulduk birbirimizi Tuzak bir tuzak belki, güvendim bakışlarına çok sevdim seni Ben de sevdim demek yetmiyor,yanımda yoksun yoksun artık Sensizliğe gücüm yetmiyor,günler sensiz sensiz geçmiyor Efsane olmuştu iki günlük sevdamız Mevsimler geçti bak bitti aşk masalımız Birtanem her şeyim sevdiğimdin sen benim Rüzgarlarla uçup gitti unutuldu şarkımız............... Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 su sılanın ufak tefek tasları agrıdan sızıdan tutmaz elleri tepeden tırnaga siir gulleri yiğidim aslanım burda yatıyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Kara sevda kara sevda Dedikleri daha ne olabilir ki Kara sevda kara sevda Seni benden kim ayırabilir ki Çocukça bir aşk deyipte geçme Sakın gülme halime Nasıl oldugunu anlayamadım ama Seviyorum seni delicesine Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 CENNET Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim,arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline,ömrümün yettiği kadar seni severim.. son günlerde en sevdiğim şarkı bu Ferhat Göçer söylüyor... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Dökülür yedi verenler teninden Teninden Rengarenk Açarsın mevsimli mevsimsiz birtanem Değişir kokun,ısınır tenin beni yakarsın Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler... Fırtınam felaketim hasretim Yetmiyor sevişmeler yetmiyor Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin Sevdikçe sevesim geliyor Ölene kadar peşindeyim bırakmam Tutuşur geceler yanar geceler söner Bedenim altüst sarhoş başım döner Karışır tenime karışır teninin tuzu bir tanem Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Bir zamanlar sevdigin aski bildigin gunler oldu mu? Bana guller verdigin tatli nagmeler gercek oldu mu? Hic yuzunden darilmak,her guzel seye alinmak, Bitik ve mutsuz anilmak,alin yazimsa sildim coktan.. Pesimden gelirsen,ask icin direnirsen, Nerde yanlis bilirsen,cozmeyi dusunursen, Belki bir gun bulursun.. Ama sen onu da unutursun..bosver.. Bosver.. Yureginden yarali bizim hikayemiz.. Kaderimden kalani silsem de gitmiyor. Iki sohbet arali,butun mesafemiz, Sevdim anlamiyor.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gel öldür beni bu ömür öyle tükensin, Sana bin can feda, Seven ne yapmaz... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 dost değil dost görunur feleğim yaradır yaralıdır yare yaralı yüreğim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 PİŞMAN OLUP BİR GÜN DÖNERSE GERİ YILLAR GEÇTİ UNUTMADIM İHANETİNİ BEN AFFETSEMDE YALAN GÖZLERİNİ ALLAHINDAN BUL BEN SUSUYORUM.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem, Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir, Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem, Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.