Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Takma kafana hüzünlü kız.Bakarsın gün gelir sende torunum olmuşsun,bizim aile geniş,üyeleri geniş gönüllüdür.. Yumoş'cum üzme kendini ama yaa.Küçük ayrılıklar iyidir,tarafların birbilerinde önem verdiği,özlediği özelliklerini ortaya çıkarır.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Can verecek O essiz yesil gözlerine su an cok muhtacim sensiz gecen her saniye alev alev yanarim hasretinin acisini icime atip gündüz gece kavusmamizin hayali ile yasarim ve bilki bitanem son nefesimde dilim seni söyleyecek adini sayiklayip sadece senin ugrunda askimizin ugrunda can verecek... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Nasılda aldanıp sevmişim seni Nasılda ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalan yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sacın yuzune perde yuregım dustu derde ayak ustu duramam senı gordugum yerde Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Kim satin alabilir Sumbullerin askini? Acilan bir cicegin Nazli bukulusunu, Kabaran tomurcugun Yasama umudunu, Dost bir sesin verdigi O sonsuz mutlulugu Kim satin alabilir? Dunyayi kucaklayan Binbir cesit maviyi, Ana sutu kadar saf O guzelim sevgiyi Kim satin albilir? Yasamak, sevmektir Ancak... Yasamak, paylasabilmek Sevgileri... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Aylar var bir başıma Değmeyin göz yaşıma Kayboldum bir basıma GEL Sen hala orda mısın Karda mı kış da mısın Dön gel de ağlamasın yüreğim İKİ GÖZÜM.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 leylacım geçen sana bir şarkı sormuştum ya Erkin Koray'ın işte onun sözlerini öğrendim... ve sana armağan ediyorum bir tanem leylam... bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin heran karşımda gözyaşlarım çağlar her anışımda ayrılık şarabı gönül tasımda içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim acılar çöktü bak sensiz bağrıma çoktan hazan çöktü gönül bağıma inanma sen benim yaşadığıma sen gittin gideli ölmüş gibiyim... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Her gün ağlar gözlerim Titrek çıkar sözlerim Uzanmıyorki ellerim Hasretlik zor sevgilim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 evet bana değilmiş..neyse özür dilerim... galiba bu can sıkıntısından dolayı hemen üstüme alındım...hepinize iyi geceler... canımın içi, hani kardeşim olmuştun ya sen benim, söyle bakayım şimdi neye sıkıldı canın... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 başkadır başka Leyla sevmek hoştur ama Mecnun olmak başkadır başka Şarap içmek hoştur ama Ayık olmak başkadır başka Yare varmak hoştur ama Yaren olmak başkadır başka Ateş olmak hoştur ama Yanık olmak başkadır başka Talip olmak hoştur ama Dengin bulmak başkadır başka Aşık olmak hoştur ama Sadık olmak başkadır başka Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 leylacım geçen sana bir şarkı sormuştum ya Erkin Koray'ın işte onun sözlerini öğrendim... ve sana armağan ediyorum bir tanem leylam... bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin heran karşımda gözyaşlarım çağlar her anışımda ayrılık şarabı gönül tasımda içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim acılar çöktü bak sensiz bağrıma çoktan hazan çöktü gönül bağıma inanma sen benim yaşadığıma sen gittin gideli ölmüş gibiyim... Canim ablacim,nasil gormemisim,cok tesekkur ederim,cok guzel degil mi? Su anda dinledim,ablacigima.. Takvimlerden haberin yok mu geciyor yillar Bana kusmus,yuzume gulmez zalim aynalar Kimimiz vurgun,kimimiz yorgun,kimi isyankar Aci gercek bu,omrumuz bir su,geciyor yillar Vakit gec olmus,donulmez olmus,yurek bin pisman Bundan boyle bana meyler dost,geceler dusman Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 canımın içi, hani kardeşim olmuştun ya sen benim, söyle bakayım şimdi neye sıkıldı canın... ablam benimm seni çok seviyorumm.... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Ayrılığın yükünü kaldıramayız Birbirimizden başka yar bulamayız Bizi böyle deliye çeviren aşkı Zincire vursakta durduramayız Bensiz mutluluğa kavuşamazsın Yüzlerce askın olsa avunamazsın Tenindeki çıglık her yerden duyulur Baskasıyla yerimi dolduramazsın Benim saçlarıma karları yağdıran Seninde yüzüne çizgiler doldurur Tükenmez inanki aşktır varolan Ne yaptımsa beni bırakmadı sevdan Boşver üç günlük dünyayı ben seninim Sevgilim sevip sevilerek ölelim Bazen sıcak bazen soğuk ayrılmadan Sensiz asla yaşayamam Boşver üç günlük dünyayı ben seninim Sevgilim sevip sevilerek ölelim Biraz dövüş biraz barış ayrılmadan Sensiz asla yaşayamam Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Şu gelen atlımıdır,aman sorun bağdat'lımıdır Her gelen yari sorar,yar bu kadar tatlımıdır.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Ali babanin bir ciftligi var...(aklima atli baska sarki gelmedi) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ne acı ! hayır tanrım bu gece gözyaşı dökmeyeceğim ama dileklerimi de saklayamam ya senden hala ruhum onun ... umudum hala o... tek istediğiö o ... fakat biliyorum ki ben onunla değilim, istemiyor , sevmiyor beni! ne zormuş sessizce sevmek çaresizce beklemek imkansızlığı saçmalığa umut bağlamak yokolduğunu bile bile kendi kendine hayal etmek birlikteliği umrunda değilken uykusuz kalmak gecelerce, günlerce... ve bir ömür boyu başkasını sevmeyeceğini bilmek! severken öleceğini, ölürken kimsesizliğini bilmek ne acı! -_- Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 At kadehi elinden/Bin parçaya bölünsün Dökülsün meyler yere/Hatıralar dökülsün.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Aşkın ateşten gömlek olsa da Yine yine yine yine giyeceğim Bedeli kara zindan Deseler bile gireceğim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Ankara'Lı Naty.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Daracık daracık sokaklar Dedeler misket yuvarlar Dedelere yemek vermior Buruşuk buruşuk nineler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 hehehehehe... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Uykusuzluk çeken gözlerime sor. Çektiğim hasreti anlatsın. Yorgun ayaklarıma sor. Sevda yollarını paraladığımı anlatsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim Bilsen nasıl çarpıyor Yüreğimde ellerim.. Alıntı
Φ en büyük aşk beşiktAŞK Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 SeninLe ağLadık SenLe güLdük biiizz .. Sevdamız Uğruna CanLar Verdik Biz.. SİYAH'ın Zından oLsun BEYAZ AydınLık.. Herkese Nasip oLmaz BEŞİKTAŞ'LıLık !!! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem.......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.