Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl yalanlar ıstıyorsan yalanlar soyleyeyım ıncınırsın yınede sen bılırsın
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Bu gönlümü sana değil boz bulanık sele verseydim Bu gönlümü san değil ılgıt ılgıt esen yele verseydim
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl kemancı başımın tacı, gitme bu gece bende kal, benim halim çok acı
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Kankim kemancı kim Neden bu gece sende kalıyor ve neden başının tacı
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl :lol: sabah işe geldiğimde birisi söylüyodu ordan aklımda kaldı kankim yoksa tanımam yani bu kemancı beyi
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ölür müydün beni biraz daha sevsen mevsimsiz sararmadım solmadım mı ben...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Değer mi hiç Boşyere küsme düşlerine Biran onunda yanına kalmaz Bırak gitsin üzülme
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım elbette daldan dala konup sonra uçacağım...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl if you love something set it free if it comes back to you it's yours if it doesn't it never was! arkadaşlar gördüğünüz üzre ingilizcemde var yani ! yaw nekkadar kültürlü bi çocuğum ben yaw valla narsist olacam yakında çok para var diolar o işte
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl senden sonra yasadimi bilemedim anlamadim ne istedin bilemedem
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl cocuklar ınanın ınanın cocuklar guzel gunler gorecegız guneslı gunler cımbomu kadıkoyde devırecegız sampıyonluk sarkıları soyleyecegız
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl ............................ Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı Varilcioğlu Beşyüz atlıylan kestiler yolu Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz ..............................
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl seninle bi daha aynı yolda yürümem... seninle yürüyene yolda tuzakların var... bir daha asla dokunmam tenine senin teninden önce duvarların var ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttum...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı?bu karanlık ne? Gönlümün bayramları şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün,öpüşün iç çekişin gelir Seni kimler aldı Kimler öpüyor seni Dudağında dilinde ellerin izi var...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl bekliyorum sabah olurmu kapi calarmi beni ararmi biz onunla daglara destan icime derman ben onu cok ozledim yemin ederim bilsen nasil carpiyor ellerinde yuregim hoscakal diyorsun uzulme dag,gibi ceker giderim
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini zara...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl kalbime gomemem seni bir kalemde silemem gunes olup parlarim bir sen bir ben
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl cocuklar ınanın ınanın cocuklar guzel gunler gorecegız guneslı gunler cımbomu kadıkoyde devırecegız sampıyonluk sarkıları soyleyecegız
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl biz güzel günleri avrupaya baş kaldırarak tüm vatanda gösterdik isteriz ki fener bu gün bizi yendiği gibi ecnebileride yener ve bizi mutlu eder jönüm briyantinlim
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl bu gece kalbimi evde biraktim ruhumu artik seytana sattim elveda tatill seni sevmekle en büyük hata yaptimmm elveda tatlimmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.