Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl kar tanesi gibi nazli kus kanadi gibi kirik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilk kalbimi gondum topraga ihlamurlar kan agladi nasil bir vedadir bu yarrr
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Sen ister al ister yere vur Sana hasret sana gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor Sen olmasan da sensiz olmuyor
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl elvada tatlım elveda sana elveda biten yarınlara yaşlı gözlerle bakma ne olursun kalbimi deler bu elveda... fatih erkoç..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl Gel desemde kalbin buz tutmuş çözülmüyor Kal desem gururum incinmiş söz geçmiyor Al götür beni gururun olmadığı bir yere Yoksa bu hayat çekilmiyor
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl Bende bu cehennem gibi yürek olmasa Bende deli rüzgar gibi hasret olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa Ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canım ah bu çile çekilmez
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl kuş foli koma foli dolu yağayir doli sevdaluğun yüzünden hepten şaşirdum yoli....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl bir gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yoksa sende severmisin...ne şarkı beeee....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl kar tanesi gibi nazli kus kanadi gibi kirik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilk kalbimi gondum topraga ihlamurlar kan agladi nasil bir vedadir bu yarrrrr
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl denizde bir kararti acaba kayikmidur,ben özledum yarimi ağlasam ayıipmidur,kızılağaç fidani göğe mi vuracasun,kız babanun evine daha mi duracasun....
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Lele ela gözlerine, kurban tatlı sözlerine Lele lele lele gülüm lele lele le
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl sevgilim...yeşil eriğim benim...ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin...hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee..ben vazgeçtim hürriyetimden yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi....zira sensiz bu can bir yüktür yüreğimeeeeeeeeeeeeeee........
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Her zaman böyleydim böyledir huyum Gece yağmurun da demilenir uykum Gizli bir sevdadır gece yağmuru
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Ah ölür müydün beni biraz daha sevsen Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben Tutmadın ellerimden ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl ölmezdim seni daha cok sevsem solamazsın sararmazsın sen ayagım kaymasaydı tutardım ben kacmadın valla ıftıra yalan atıyorsun sen
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl nakarat uydurdum.. herseye bı cevap yazmaya calısıyorum. biraz mola veriyorum sımdı ...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Seninle ilk defa Ölüyorum sana Sevi seviyorum Seninle yaşamak istiyorum sonsuza
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam Gözlerinden kalbine akıcam Yar senin için bu şehri yakıcam Senin aklını, aklını alıcam
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Ne senin yüzün güldü ne benim içime sindi Olmayınca olmuyoır Payıma yalnızlık düştü kader hep beni seçti Gülmeyince gülmüyor...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.