Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

AB toplantısında Türkiye tartışması

AB Dönem Başkanı Çek Cumhuriyeti’nin Hluboka kentindeki gayriresmi AB Dışişleri Bakanları toplantısında Türkiye tartışması çıktı. Toplantıda Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Hırvatistan’ın üyeliğinin ardından genişlemenin geçici olarak durdurulması çağrısı yoğun eleştirilere yol açtı. Çek Dışişleri Bakanı Karel Schwarzenberg, Almanya ve Fransa’nın tutumunu eleştirerek, genişlemeyi frenlemeye yönelik söylemleri büyük bir hata olarak gördüğünü söyledi. Finlandiya Dışişleri Bakanı Alexander Stubb da eski Yugoslavya ülkeleri ve Türkiye’nin uzun vadede AB’ye ait olduklarını, bu ülkelerin Birlik’e kabul edilmesinin demokratikleşme ve barış için en iyi süreç olduğunu vurguladı. Türkiye ile diğer Balkan ülkelerinin üyelik sürecinin, yolunda gittiğini söyleyen Stubb, “Genişlemeyle ilgili yürütülen olumsuz kampanyalardan hoşlanmıyorum. Bu benim için tamamen popülizmdir” diye konuştu.

Gönderi tarihi:

almanya ve fransa bızım lehımıze davranıyo ama anlayan kım

Gönderi tarihi:
almanya ve fransa bızım lehımıze davranıyo ama anlayan kım

:clover: ben anliyorum :) Ama zaten su Angela Merkel varya onu hic sevmiyorum, bu bayanda mutlaka irkcilik sorunu var -_-

Gönderi tarihi:
:clover: ben anliyorum :) Ama zaten su Angela Merkel varya onu hic sevmiyorum, bu bayanda mutlaka irkcilik sorunu var -_-

Irkciligini bilmem bilemem ammaa bir papazin kizi oldugunu ve radikal bir katolik oldugunu biliyorum.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.