Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 eti cin isteyen var mı ben şu an afiyetle yiyorum.. çocukluğumdan beri çooook severim... Eti cin ve halley çocukluğumun vazgeçilmezleri geçen yıl arkadaşlarım bir poşet halley ve eti cin almşılardı doğum günümde Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Makarnaaa istiyorum ama; ancak; fakat;lakin az yağlı ve salçasız beinm kadar farklı ve özel olsun benim kıskanç olduğumu düşünme sen herley yakışıklıya olmazz ki ama makarna mı seni sefiyommmmmmmmmmm helalinden sana tüm makarnalar Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 deniz kızı bu tabak sana o zaman çok lezzetlı ama dımı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 makarna mı seni sefiyommmmmmmmmmm helalinden sana tüm makarnalar kuru sevgilere karnım tok benim :P önce beni düşünmedin ve kıskanç olduğumu unuttun herşey yakışıklıya inanamıyorumm gel de kıskanma şimdi ben simit çay ikilisiyle birlikteyim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 deniz kızı bu tabak sana o zaman çok lezzetlı ama dımı Kesinlikle çok lezzetli Bide çileklisi vardı bunların teşekkürler direnişim hepsini yiyebilirim kim takar kiolyu biz her halimizle güzeliz Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 guzelız afiyet olsun Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 dr bak sana ne hazırladım tereyağında kurbağa bacağı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Benimde yakışıklı için süprizim var pamuk eller çeşmeye :P kıskançlığımdan yaptım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 dr bak sana ne hazırladım tereyağında kurbağa bacağı Çok teşekkür ederim Fransız usülü Kurbağa Ama ben canlı yerim, pişince vitamini ölüyor da Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 kuru sevgilere karnım tok benim :P önce beni düşünmedin ve kıskanç olduğumu unuttun herşey yakışıklıya inanamıyorumm gel de kıskanma şimdi ben simit çay ikilisiyle birlikteyim allahım,en kısa zamanda tüm kahveler denize diyecem naffet ne olur Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 dr bak sana ne hazırladım tereyağında kurbağa bacağı Çok teşekkür ederim Fransız usülü Kurbağa Ama ben canlı yerim, pişince vitamini ölüyor da vey,sizin mideniz bunlaı kaldırıyor mu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 allahım,en kısa zamanda tüm kahveler denize diyecem naffet ne olur düşünmem gerek biraz Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yoo, kaldırmıyor ama sağlık için katlanıyoruz işte Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ne olurrrrrrrrrrrrr effet,sonra geç mutfağa bulaşıklar ellerinden öper ablası Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ne olurrrrrrrrrrrrr effet,sonra geç mutfağa bulaşıklar ellerinden öper ablası haa kendini affettirdi bi de bulaşıkları yıkatacak başka hem bulAŞıklar YAKışıklının Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Neyse Yakışıklıya bir yardımcı getirdim, yormayalım ev sahibini Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yoo, kaldırmıyor ama sağlık için katlanıyoruz işte ne alaka kurbağa murbağa adamı öldürür ya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 haa kendini affettirdi bi de bulaşıkları yıkatacak başka hem bulAŞıklar YAKışıklının hayır,hayır sen yıkayacan işte doktor yardımcıyı işten al,maaş verecek para mı var bisde Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Hadi ya, kim kandırdı beni faydalı diye Yardımcı beleş, tabakları sıyırmayı seviyo üste para veriyo Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 hayır,hayır sen yıkayacan işte doktor yardımcıyı işten al,maaş verecek para mı var bisde Hayııırrr yakışıklı yıkacak o kadar yemekleri yerken düşünseydi :P Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Hadi ya, kim kandırdı beni faydalı diye Yardımcı beleş, tabakları sıyırmayı seviyo üste para veriyo hahaha,doktor adresi veriyom,yardımcıyı bana aps ile postala .....apartmanı .....cad ofis/diyarbakır Hayııırrr yakışıklı yıkacak o kadar yemekleri yerken düşünseydi :P hahahaha,yazuk yemekleri yemedi ki Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ımm kaçar gibi çıktım ama yemeğe davet edilim bekletmeyim diye uçtum ve süperdi... tavuklu wrap Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 ımm kaçar gibi çıktım ama yemeğe davet edilim bekletmeyim diye uçtum ve süperdi... tavuklu wrap inanmıyorum,biz burda aç aç bekleyelim,sen yemeğe git teessüf ettim Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 adresini söyle hemen göndereyim mavi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Cansın sen yiyince bende yemiş gibi oluyorum zati Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.