Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Icine zehir koyup koymadigimi anlaman icin icmen gerekiyor icmeden bilemezsin... Ictiginde hic birsey olmuyorsa demekki icine zehir atmamisim.. Eger birdaha senden haber alinamiyorsada demekki zehir atmisim daha gencimm ben :P önce sen bir yudum al tadına bak yani başka amacım yok geri kalanı ben içerim B)
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Ben hic kahvesiz olurmuyum hem kendime kahve yapmadan baskalarina hic kahve yaparmiyim.. Eger oyle birsey yaparsam ozaman senin gibi supheci davranirlar..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Ben hic kahvesiz olurmuyum hem kendime kahve yapmadan baskalarina hic kahve yaparmiyim.. Eger oyle birsey yaparsam ozaman senin gibi supheci davranirlar.. Eee kahveleri sen yaparsan şüphelenirim :P Ben kendin için yaptığını alsam
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Gel bugün değişik olsun B) Bak buna hayatta hayir demem iyi fikirmis tesekkurler ..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Bak buna hayatta hayir demem iyi fikirmis tesekkurler .. Tabiki benim fikrim olacak ve güzel olmayacak mümkün değil
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Hepsi siraya dizilmis... adaletli bir dağıtım yapacagım 4 ü benim birisi senin :P
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 16 yıl Yazar Evde zaman bulup foruma takılamıyorum,dedim ki iş arası bakayım neler var,öğle arasını da gözden çıkardım ki,zorla götürüldüğüm bir yemek var.... yemek dedim,nerde bu canlar...direniş,domuzbağı,yakışıklı,sercan,angel,denizkızı,yayamazım ve diğer sevdiklerim...bir Suheda var tanıdık,sıcak... herkese afiyet olsun,yemeği kendim yapmasam da sadece kendim yiyeceğim
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Şifresini kaybettiğinden artık Uzaktannnnnnnn yazacak yaşlılık işte insanı böyle unutkan yapıyor
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Sifremi kaybettim hukumsuzdur... Birileri bana yasli ve bunakmi dedi... Allah Allah Benimle ne alakasi var maile gelen sifrenin yanisini yaziyorum kabul etmiyor... birileri beni kiskandi ama bilemiyorum artik
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Sifremi kaybettim hukumsuzdur... Birileri bana yasli ve bunakmi dedi... Allah Allah Benimle ne alakasi var maile gelen sifrenin yanisini yaziyorum kabul etmiyor... birileri beni kiskandi ama bilemiyorum artik ayrıca birileri küsmüşte olabilir tabi
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Fazla kahve çabuk yaşlandırıyor, sen de dikkat et deniz kızı hiç te bile kahve güzelleştiriyor bir kere B)
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl ayrıca birileri küsmüşte olabilir tabi O birileri neden kusmus olabilirlermis acaba sifresi kayip olan magdur ben olurken o birileri hemen kusuyor asil benim kusmem gerekmiyormu ...
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl hiç te bile kahve güzelleştiriyor bir kere B) O dediğin filmlerde olur
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl O birileri neden kusmus olabilirlermis acaba sifresi kayip olan magdur ben olurken o birileri hemen kusuyor asil benim kusmem gerekmiyormu ...
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl O dediğin filmlerde olur Benim yanımda o da kim ne kadar da mütevaziyim
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Yazar yakışıklı vallah sabah sabah gülme krizinden gidecem uzaklar nassi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.