Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Senin kahven zevksiz ( iltifatlar ediyorum bu gece ) halley ve kahveyi dene bence muhteşem ikiliyi keşfetmelisin Almayim simdi agiz tadimi bozmayim daha once hic denemedim birseyi deneyip agzimin tadini bozmayi sevmem.. Hem Halleyi ikram ettigin icin aldim yoksa ben kahve icerken yaninda ya bir tatli yada biskuvi alirim huyum kurusun kotu huylarimdan vazgecemiyorum...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Almayim simdi agiz tadimi bozmayim daha once hic denemedim birseyi deneyip agzimin tadini bozmayi sevmem.. Hem Halleyi ikram ettigin icin aldim yoksa ben kahve icerken yaninda ya bir tatli yada biskuvi alirim huyum kurusun kotu huylarimdan vazgecemiyorum... ikram edende suç agız tadını bozamamış pehh sen halleyi yemediğin içi bozuk zaten :P
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Tesekkurler Kahvenin yaninda seker eksik olmazsa olmaz hani.. Buyrun buda benden.. simdi sen gicikligina bunlarada bir bahane uydurursun..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Tesekkurler Kahvenin yaninda seker eksik olmazsa olmaz hani.. Buyrun buda benden.. simdi sen gicikligina bunlarada bir bahane uydurursun.. Bunlarda aşırı boya var benim halleyim gibi olabilirler mi hiç neysee bir tane aliyim (dayanamadımki )
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Yemişsiniz bulaşıklar' da bi güzel yıkanmış...bu saaten sonra yemek olmaz Ben en iyisi sizlere vereyim
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Tesekkurler Birce.. Onlari yemekleri silip supurenler icsin malum ben birsey yemedim sadece kahve ictin...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Arkadaşlar dünya kahve stoklarını düşürdünüz, kahve pahalandı, içmeyin bu kadar yahu
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl kahve icme sigara icme bira icme eee ot geldik otmu gidelim domuzbagi..
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Hasa... olurmu hic oyle sey domuzbagi.. butun gelen otlar bizim gibi olsaydi bu dunya gulluk gulistanlik olmustu
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Gullerin pesinden kosarken bastigimiz papatyalari gormemezlikten gelmeyelim...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl Beni yine düşünen yok -_- bir daha yemek yok sana işte yakışıklı -_- triplerimi yaptım
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 16 yıl .. Bende tam misafirlige cikiyorduum tembellll senden de bu beklenirdi zaten
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl ne olluuyooo burda YAAA Ben yokken yemek mi dağıtılmış acaba menüde mantı var mıydı ya insallah olmaz yoksa üzülürüm
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl .. Kahveler bugunde benden ... Soğumuş bu kahve ıyyy buz gibi yenisini isterim benim kadar güzel olsun
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Kahve dedigin boyle olur .. . . vafff beğendim aslında zor beğenen biriyim ama şanslısın sen içine zehir koymuşsundur kesin
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Icine zehir koyup koymadigimi anlaman icin icmen gerekiyor icmeden bilemezsin... Ictiginde hic birsey olmuyorsa demekki icine zehir atmamisim.. Eger birdaha senden haber alinamiyorsada demekki zehir atmisim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.