Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Hey Yakışıklı, bak sana üşenmedim yemek yaptım efem bu amca ben,bu da tavuk(şekil a) ha bi de; var. Tavuğun içini ahanda makarnayla doldurdum ne istenir daha doktor var,avukat var,zehirleyecek adam var...afiyet olsun
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar mantarlı mı o zaman mantarlı tavuklu makarna olsun ben tost yiyom,siz aç aç bekleyün
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar Makarna salatası bizde kalmış getirdim he he,koy sofraya bakem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ben direnişin sofrasına oturuyorum, ne bu ya Mavi içimiz dışımız makarna oldu!
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl ben bir gurme yemek yemeyi,değişik lezzetleri denemeyi çok severim...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar Ben direnişin sofrasına oturuyorum, ne bu ya Mavi içimiz dışımız makarna oldu! amanın makatrnaya laf,Direniş sen o sofrayı bana zimmetlesen
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ben kurbağa bacağı ve sümüklü böcek kızartmasına bayılırım, gel beraber yiyelim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar Ben kurbağa bacağı ve sümüklü böcek kızartmasına bayılırım, gel beraber yiyelim ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl e haklı ama makarna makarna nereye kadar al o sofra senın olsun mavi ben yeniden kurarım.. yemek yapmayı da cok severım ve usenmem
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ben kurbağa bacağı ve sümüklü böcek kızartmasına bayılırım, gel beraber yiyelim isimleri kulaga hos gelmıyor dr meraklı bır gunume denk gelırse denerım olur mu
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar e haklı ama makarna makarna nereye kadar al o sofra senın olsun mavi ben yeniden kurarım.. yemek yapmayı da cok severım ve usenmem yaf beim yaptğım makarna bildiğinizi makarnalardan değil
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Yazar Canımmm makarna istedi neden hepsi yakışıklının yaaa ayayaya,kıyamam;sen ne istersin
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Bunlarda bir alem valla hadi mavi neysede (malum 46 kilo) ya diğerlerine ne demeli,forumun diğer köşesinde diyet yaptıklarını söyleyenlere bak yemek topicini görünce saldırıvermişler açlıktanmıdır nedir?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl eti cin isteyen var mı ben şu an afiyetle yiyorum.. çocukluğumdan beri çooook severim...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl ayayaya,kıyamam;sen ne istersin Makarnaaa istiyorum ama; ancak; fakat;lakin az yağlı ve salçasız beinm kadar farklı ve özel olsun benim kıskanç olduğumu düşünme sen herley yakışıklıya olmazz ki ama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.