Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bende izledim çok beğendim çok sıcak bir filmdi bi cinnet herşeyi halleder hakkatten... birde maçolar dizisinden "herşeyin bi şeyi var" çok felsefik bir söz dimi? Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bende izledim çok beğendim çok sıcak bir filmdi bi cinnet herşeyi halleder hakkatten... birde maçolar dizisinden "herşeyin bi şeyi var" çok felsefik bir söz dimi? harbiden cok felsefik bi sozmuş şaştım kaldım nasıl çözcem bunu ben simdi yaaa takılır kafama ne demek istiyo bu adam acaba diye.. sen cozdun mu bunu sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 çözmemmi herşeyin bi şeyi var çooooooooooooooook derin sayfalar yazsak bitmez arkadaşım Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 çözmemmi herşeyin bi şeyi var çooooooooooooooook derin sayfalar yazsak bitmez arkadaşım sağolasın sardunyam yaaaa anladım şimdi herşeyin bir şeyi var doğru soyluyorsun adam da cok dogru soylemiş helal olsun valla helaaallll olsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 duanla yaşamadımki, bedduanla öleyim... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Şu çeşmenin haline bak,Su içmeye tası yok.Kırma insan kalbini,Yapacak ustası yok.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Zaman, bekleyenler için çok yavas, korkanlar için çok hizli, yas tutanlar için çok uzun, sevinenler için çok kisa, ama sevenler için sonsuzdur... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 evrenin genişliği gibi görüş açımı da geniş tutmayı öğrendim. öyle ki, her çeşit çelişkiye yer olsun... maxine hong kıngston Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Büyük Türk ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz ve daha sağlam bir askere rastgelinmemiştir. M.K.ATATÜRK Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Ubi caritas ubi amor deus ibi est (Nerede yardımlaşma varsa, nerede sevgi varsa Allah oradadır.) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 "Tutkunluklar zaptolunmazsa, barış uyur. Ve savaş uyanır tavşan uykusundan" Gündüz Alp Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 hayat yaşadığın kadardır.............. ötesi ya anılardaki iz ya da hayalindeki umuttur........ Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 dünyada çözülemeyecek hiçbir mesele yoktur, tek sorun çözebilecek kişinin olmayışıdır.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.. MONTESQUIE Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Hicri yılbaşınız kutlu tüm mutluluklar bizlerin olsun.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Hicri yılbaşınız kutlu tüm mutluluklar bizlerin olsun.. aammiinn teşekkür ederiz empati..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Dikenler icindedirler,fakat gul gibi gulerler..Marifet ,dikenler icinde oldugu halde gul gibi gulebilmektir. Hz Mevlana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NİETZSCHE Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 al birde burdan yak,sadrazamım ikram.... Sagopa Kajmer Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Kadını güzel yapan Tanrı; sevimli yapanda şeytandır.. VİCTOR HUGO Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 geçmişini bilmeyen ,geleceğini göremez kaan_bebeto Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.