Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 17 yıl Ne kadar bilirsen bil, ne kadar anlatırsan anlat , söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır..... Mevlana
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 17 yıl Alışmaya çalışmak diye birşey yok,alışmak zorundayım,üzülmemek...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 17 yıl Ne vakte kadar testinin şekli, biçimi ile üstündeki nakışlarla oyalanıp duracaksın? Testini şeklini, nakşını bırak da içindeki suyu ara.Yani, insanların güzelliklerine, dış görünüşlerine bakma da ahlâklarına, huylarına, tabiatlarına bak. Ey gördüğü güzele takılıp kalan kişi! Onun sûretini görüyor, mânâsından, yâni, ahlâkının güzel mi, çirkin mi olduğundan gâfil bulunuyorsun. Eğer akıllı bir adam isen sedefteki inciyi bul . Mevlana...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl "İnsan bir kuyuya düştüğünde, onu itenin kim olduğunun ne önemi var; insanı en hızlı şekilde dibe götüren kendi ağırlığıdır."
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Çocuklarınıza dillerini tutmasını öğretin. Konuşmayı nasıl olsa öğrenecekler...
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyameteeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl karanlı aydınlıktan, yalansa gerçekten kaçar, güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar, doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürü ile KARTALLAR yanlız uçar
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Doğduğum gün ölmeye başladım.. Taurus ciddimisin nsıl anladın bunu
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Hediye süsü verilmiş ayrılıklar kaybetmenin tiryakisi biri için sadece susmaktır.
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl inandıklarınızı yaşayamazsanız,zamanla yaşadıklarınıza inanırsınız...
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl inandıklarınızı yaşayamazsanız,zamanla yaşadıklarınıza inanırsınız... Peki sen bu yazdığına inanıyor musun.. (Misilleme.. )
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Peki sen bu yazdığına inanıyor musun.. (Misilleme.. ) bu yazdığıma inanmasam buraya yazmam,inanıyorumkı yazıyorum,3 bu bi çelişki deil,4 benı sinir edemen gurban
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Dayanamadım,bunu cevaplayıp gidicem: 1.Yazman inanmanı gerektirmez.. 2.Çelişki lafın kendisiyle çelişiyor.. 4.Benim seni sinir etme gayretim yok.. 5.Olsa zaten şansın yok.. 6.Gurbana daha 3 ay var.. 6.3'ü unutmadım,lapin gibi atladığını varsayarak gülüyorum şu anda.. Kesin gittim..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Dayanamadım,bunu cevaplayıp gidicem: 1.Yazman inanmanı gerektirmez.. 2.Çelişki lafın kendisiyle çelişiyor.. 4.Benim seni sinir etme gayretim yok.. 5.Olsa zaten şansın yok.. 6.Gurbana daha 3 ay var.. 6.3'ü unutmadım,lapin gibi atladığını varsayarak gülüyorum şu anda.. Kesin gittim.. az öncede gıdıyodun ya sorması ayıp yolculuk nereye abi
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım. Montaigne
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl rüzgar her zaman aynı şiddetle aynı yönden esmiyor... herşeyin döndüğü bir dönüm noktası var... sardunyam
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl ne kadar mükemmel olursan ol, beğenmeyen birisi mutlaka olacaktır by eksisozluk
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl biri sana sinerji derse, bu senin sabaha karşı ellialtı kere aynı şarkıyı dinlemen gerektirmez.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.