Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl umudum olmazsa, yaşamamın anlamı olmaz... sen yaşadıkça umut hep var olacak... (sardunyam)
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 18 yıl bu çok güzel bi söz, çok güzel hem de, bayıldım. teşekkür ederim paylaştığın için, işte ders almam gereken sözlerden biri daha rica ederim, aslında çok olmadı bende bu sözü duyalı ama kesinlikle katılıyorum çünkü test edildi onaylandı.....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl eğer kendini iyi hissediyorsan,korkma çook sürmez yakında geçer......duvar yazısı...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl HAYDİ ARKADAŞLAR,IŞIKLARI KAPATMA VAKTİ.. 5 Dk sonra görüşürüz..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl odaları kapattık vallaha burası internet kafe olduğu için kapatmadılar
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl EHLİ İRFAN MECLİSİNDE ARADIM,KILDIM TALEB İLİM GERİDE KALDI İLLA EDEP İLLA EDEP !!
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl haklı oldugun bı konuda sessız kalırsan haklılıgın yanında serefınıde kaybedersın(sanırım boyleydı)
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yaslanarak değil,yaşlanarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl senin yazdığınla taban tabana zıt insanlar yaşlandıkça değil yaşadıkça kemale ererler zaman geçtikçe olgunlaşan insanlar değil armutlardır 29/06/06 dan beri telimde kayıtlı
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl senin yazdığınla taban tabana zıt armutlar yaşlandıkça değil yaşadıkça kemale ererler zaman geçtikçe olgunlaşan insanlar değil armutlardır 29/06/06 dan beri telimde kayıtlı
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl HER RÜZGARLA OTLAR GİBİ SALLANIRSAN, DAĞLAR KADAR BİLE OLSAN BİR OTA DEĞMEZSİN............
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl bende diyorum ne armutu ne yaşaması şok oldum kaldım kemal sunal hababam snıfında diyor ya hain domdom ondan işte
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl Ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi vardır... çok anlamlı bir söz ...
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 18 yıl Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.