Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

testide ne varsa, dışına o sızar... mevlana :clover:

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 155,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. M.K.ATATÜRK

2601wc4.jpg

Gönderi tarihi:

Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Gönderi tarihi:

Bir kedinin dokuz canı. Bir kadının ise dokuz kedi kadar canı vardır

Fuller

:)

Gönderi tarihi:

tohum toprağa düşse öldü denilebilir mi? :excl:

Gönderi tarihi:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Gönderi tarihi:

"Cesaret asırlık çınar ağacının fırtınalara kafa tutarak dimdik durması değil, cesaret çok kolay incinebilecek çiçeğin karlar arasında açmasıdır"

Gönderi tarihi:

mutfakmelegi_100_1964.JPG

kusura bakma, kısır' a baaak.... :devil::devil::devil:

Gönderi tarihi:

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Gönderi tarihi:

Incitmemek kolaydir..Zor olan incinmemektir ..

Gönderi tarihi:

Bir taş parçasını inciye çeviren,istiridyenin azmidir..TAURUS..

Gönderi tarihi:

yolun uzun oldugunu ,ileriye baktıkça anlamazsın , önemli olan geriye baktıgında ne kadar uzağa vardıgını anlamaktır,..............demircan ............ buda benim sözüm :)B)

Gönderi tarihi:

o zaman bende kendi sözümü söleyim... :)

durgun denize dalıp düz kulaç ilerlemektense...azgın sularda çırpınarak kıyıya varmayı tercih ederim...

(o zaman hedefimize vardığımızda kendimizi daha gururlu hissederiz...) :clover:

Gönderi tarihi:

Öldürmeyen acılar insanı güçlendirir

Gönderi tarihi:

leyla sevmek hoş tur ama , mecnun olmak başkadır başka.

Gönderi tarihi:
Bir taş parçasını inciye çeviren,istiridyenin azmidir..TAURUS..

bu durumda istırıdye kım oluyooo :w00t:

Gönderi tarihi:

istridye bir sülale ismi..:w00t: Yani İstiridyegillerin Azmi..:D (Azmi'de isim haa..)

Gönderi tarihi:
istridye bir sülale ismi.. :w00t: Yani İstiridyegillerin Azmi.. :D (Azmi'de isim haa..)

nasilllllllllllllllllll :grin:

Gönderi tarihi:

Anladın sen anladın,ama hep beyle yapiisiiiinn..:)

Gönderi tarihi:

Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla hamilelik 6 aya indirilmiştir :w00t:

Gönderi tarihi:

Önyargıyı yıkmak, atomu parçalamaktan daha zor.........

Einstein

Gönderi tarihi:

Annelerin kolları şefkaten yoğrulmuştur, çocuklar orada derin derin uyurlar V. Hugo :wub:

Gönderi tarihi:

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg

Gönderi tarihi:

Göze batan (Dikkat çeken) çivi çekiçlenir..JAPON SÖZÜ

Gönderi tarihi:

Karşınızdakini dinliyor musunuz, yoksa konuşmak için sıra mı bekliyorsunuz? :thumbsup:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.