Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Yok yok bizimkiler köşegen topla 82 dakika oynayacaklarmış.. İlk yarı sonucu:2-0
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl budur abisi.... hep böyle bekleriz.. fener kimi çekçeğini biliyo zaten... maç süper gidio dimi bu maç fenerindir....
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Bir Gs li olarak tebrik ederim Ayni hatalari tekrarlamayin...Baska hatalar yapin.
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Ay ay teşekkür ederim.. Siz aynı hataları yapmaya devam edin..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Katletmek gibi olcak ama,size yazmamistim,niye alindinis yaw Bu sana olabilir abicim iste: Zekanin milyonerleri paranin milyonerlerine acirlar
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Cansın,canımsın.Bana layık gördüğün bu söz için teşekkür ederim Leyla'cım..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Sen her guzel soze layiksin Taurus abicim Neler yapmadik su vatan icin.. Kimimiz olduk, Kimimiz nutuk soyledik.. Orhan Veli
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Ve son söz: FB:2 GS:1 Dedecim yaaaaaa Benim günün sözü de ' Seeeeeeee '
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl hayat devam ediyor , göz yaşlarını bana saklama ,senin gönlünü çalmak bana acı veriyor..... kaan_bebeto.......
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl Başkalarının bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 18 yıl sensiz geçecek bir günün bile , bana zindan gibi geçecegini şimdi anlıyorum , ama üşüyorum bu yolda kader ve hasretle üşüyorum sana titriyorum ..... kaan_bebeto
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Her Meyvenin Ici Kabugundan Iyidir.Teni Kabuk,Sevgiliyi Ic Bil.. Hz.Mevlana
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Dinle, bu ney neler hikâyet eder, ayrılıklardan nasıl şikâyet eder.
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl % 1000 kazanç elde edilebilir. Ama %100 den daha çok kaybedilemez Herman Josef
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.