Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ahh bir zengin olsam.. sonra yine fakir olsam ne guzel olurdu..
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Ahh bir zengin olsam.. sonra yine fakir olsam ne guzel olurdu.. Nasıl yani
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Maddiyat olarak fakir manevi olarak zengin yani zengin olmayi hic bir zaman istemem..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl ah bir zengin olsam .... Alkoholik olurdum, partiden partiye gezerdim, cimri olurdum daha cok para isterdim dostum olmayan ve sadece param icin beni sevenlerle gezerdim sonra herseyi kaybettikten sonra para mutlu yaparmi dedinde belki daha anlamli bir cevap verebilirdim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Ahh bir zengin olsaydim.... Paralarinin uzerine kendi resmimi bastirirdim ..
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Ahh bir zengin olsaydim.... Paralarinin uzerine kendi resmimi bastirirdim ..
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 16 yıl Ah bir zengin olsam tuvalete kendim gitmezdim Ben onu zengin olmadigim halde simdide yapiyorum ...
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl Ahh bir zengin olsam biraz daha zengin olmak icin camii onunde oturur dilenirdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.