Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Ablalarım, abilerim, pek muhterem kardeşlerim, abiniz ciğeriniz bendeniz size kurban olsun icabında, iyi mi haa
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl heyt,abiler ne der şoförler vıdı vıdı etme evlat,baba yorgun var mı ötesi racon kesmenim
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Bana bak Mavi misin yeşil mi anlamadım gitti! Bizim mahallede erken öten horozu kırt kırt tamam mı canım
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl havada uçan,kara da kaçan var mı lem bu Iğdırlıya yan bakan yani varsa düzeltiriz icabunda
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Hüsnü, Tahsin, Neco tutun şu arkadaşı, yoklayın ceplerini, bi maraza çıkarmasın!
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Heyyttt uleyn heyyy Cocuklarda artik yapar olmus maraza, bizim mahallede yapmayin bir ariza.. Cizeriz alim allah carizma, racon bizden sorulur sakin ola karisma... savulun bakalim...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Heyttt anami kesen ben, babami dogruyan ben , var uleynn sana yan bakan ..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl Heytt uleynn savulun ben adamin sishanesinden girer, umumhanesinden cikarim.. heyytt beaaa heyyt
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl uyumadan şöyle bir racon kesem gülüm seveceksen adam gibi sev,adamı seveceksen benim gibisini sev eyvallah üstad
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl len,ne havada uçarım ne de karada kaçarım,icabında kalbime taş vurur,geldiğim yoldan satarım
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl ben çok sefdim bu racon kesmeyi şimdi hastaneye gidip, çekilin lem,hepinizi doğduğunuza pişman ederim
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 16 yıl Mavi ablamız geldi, dağıtı bakiim şu hastaları kapı önünden, önden buyrun sultanım
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl eyvallah doktor lem,bana izin vermeyecek şefin aklını alır,sonra kan emici temsilcilere yedirir,son sözünü de kamyon arkası olarak yazardım hahaha,çok acayip saçmaladım
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 16 yıl Heeyyyyttt uleynn who keser here racoonn .. come on dagilin , hindi haminizi keserem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.