Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Uyumaya ihtiyacım var ama uyumak istemiyorum hemen Dondurma ister
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl İsterdim ama sigarayla tadı hoş değil. Kulaklık ister ağır duyuyor
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Evet tabii, kolay olanlara Gadget baksın Başkumandan olmak isterdi sanırım
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Gadget yok oldu nerelerde acaba. evet, isterim elbette Seni de başkomiser yapalım ister misin
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Yok yahu daha ofisimi toplamaktan acizim, gece uyuyakalıyorum bazen sabaha kadar. Öğrencilerinin ziyaretini ister
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 15 yıl Ogrencilerim varmista benimmi haberim yokmus Tek gozlu falconettiyi bulmak ister
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl Evet evet tatile az kaldi alternativleri degerlendiriyorum.. yan gelip yatmak ister
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Evet lüzümsuz anlara gerek yok, geçmesini istemediğimiz zamanlara gelelim bir an önce
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Görmezden geliyorum belki de. Ha bu diyar, ha bu diyar şarkısını dinlemek ister
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.