Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 15 yıl Türkiye'de pek yetişmez ama Amasya'da bir tane var diye biliyorum. Bir de Bursa'da eski Sekoya orman fosilleri bulunmuştu. Kıdırak
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Tahtacıörencik köyü (Kapama yapılmayan il mi var müfettişim) Soğan Dolması
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Gaziantep mi Denizli de olabilir Dolma seven herkes yapar o zaman tüm Türkiye Dondurucudaki dolmalar bitti mi ya, getir yiyelim ay neyse oyuna döneyim, Kabak çiçeği dolması ımm nefis
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Kabak çiçeği dolması Cunda Adası/ Balıkesir Köpeoğlu, Muğla imiş, google sağolsun.. olsa da yesek rakı mezesiymiş. Düden Şelalesi
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Kabak çiçeği dolması Cunda Adası/ Balıkesir Köpeoğlu, Muğla imiş, google sağolsun.. olsa da yesek rakı mezesiymiş. Düden Şelalesi En iyi Kabak çiçeği dolması Muğla Bodrumdadır ki ama yani! Antalya Zahter Salatası
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl lepe Mersin yahu çimur Artvin, olsa da yesek aslında sadece mısır ekmeği de olsa yeter oğmaç
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Sinop imiş kulak memesi kıvamında hamur yaparız da bu ondan değilmiş mantıya benziyor. ya ben çok acıktım imdaaat Keşkek
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Keşkek tüm Anadolu'da yapılır ama en güzelini Isparta'da yemiştim ben. Sızbal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.