Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hem soruyu hem de cevabı unutmuşum hamsilos, sinop'ta.. yine şaşırtma da.. türkiye'deki tek fiyord. ya da fiyorda benzeyen tek şey altınkum Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Altınkum deyince akla önce Samsun'un denize girilebilen en iyi plajlarının da olduğu Altınkum Belediyesi ve ayrıca Aydın'daki Didim Altınkum da çok önemlidir. Türkiye'de ince kuma sahip plajlara verilen isim olan Altınkum'lar içinde en sevdiğim ise İzmir Çeşme'deki harika bir plaj bölgesi olan Altınkum'dur. Kefaloz Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 çeşme en güzeli gerçekten.. sonra didim.. kefaloz/gökçeada (aydıncık plajı) -çanakkale hadrian kapısı Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Antalya Titus tüneli Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hatay.. gidip görmem gerek adaboğazı Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Muğla Potern kaçış tüneli Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hattuşaş çorum.. kalecik Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ankara Kalecik demişken karasını da unutmayalım değil mi Asarkale Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 şarapları nefis oluyor.. samsun.. erciş Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 artvin.. gezler kalesi Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Afyon Diavehi ülkesi Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 kars.. seth başka oyuna geç.. yer söylemekte zorlanıyorum.. kilyos Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 İstanbul Kangal köpeği Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 sivas .. böyle düşünmemiştim bak zeki insanın hali başka oluyor tabii kedi.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Van mı desem, Ankara mı Kaz pilavı Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ardahan Mor Gabriel manastırı Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Isparta Beş minare Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Mardin.. Mardin mi Bitlis, hatta Bitlisteeee beş minareee diye şarkı var... Kahve deyince Kurukahveci Mehmet Efendi İstanbul Misvak Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Mardin mi Bitlis, hatta Bitlisteeee beş minareee diye şarkı var... Kahve deyince Kurukahveci Mehmet Efendi İstanbul Misfak şarkı değil türkü misfak ? neresi orası.. ben bi misvak biliyorum diş temizliğinde kullanılıyor seth..arak ağacından elde ediliyor.. arak ağacı nerde yetişiyor Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Doğru bak türküydü değil mi ya Misvak Bilecikte pek bir meşhurdur.... Hıyar Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 hımm öğrenmiş oldum.. hıyar, ımm çengelköy hıyarı meşhurdur e bi de eskişehir.. yün.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.